Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

Překvapuje mě tu ta frekventovaná otázka - " Proč ho těch 30% stále volí?"

Zejména u těch z vás, kdo publikujete také na Neffově psu. Tam stačí kouknout do diskuse pod článkem a je to tam vše.

Prostě je tu generace, která trvale a svědomitě odporuje všemu, co se tu stalo po roce 1989, nenávidí Havla, nejsou "prozápadní", neustále hledají podobnosti s režimem, kterému rádi sloužili i když dnes o něm mluví jako že "to voni, ti komouši", mají své "Alibi 1968" a dodnes mluví o tom, jak Brežněv "zabil" ten jedinej pravej sociálismus, který se ani nestačit zhmotnit. Des jsou to zlí a sobečtí důchodci, kteří dál žijí dle hesla - "Nikomu se nesmí dařit lépe než nám".

Na ně se nabalují ti, kdo neuspěli a hledají někoho, na koho to hodí - sudeťáci, imigranti, Eldžíběty, prostě každý, kdo nevypadá a nemyslí jako oni je nepřítel národní či třídní.

Pár podobných exotů se objevuje i zde, ale pokud se chcete opravdu dozvědět, co těmhle lidem jede hlavou, počtěte si diskusi na Psu, zajděte na vlkovo nebo k vidlákovi a pochopíte, že to mají jednoduché, jasné a přímé - vše je špatně, protože do toho nemohou kecat.

Andrejek je jejich "kluk šikovná", ten s tím vydrbal, zbohatl a jako lokální satrapa se hodí Jim nevadí, že je odbyde pětistovkou k důchodu, aby kontroloval ty miliardy, které tečou státní kasou, oni jen nechtějí, aby dobře žili lidé, které nemají rádi.

Negativismus, cynismus, kverulace, tak je to Gusta Husáků naučil. Mentalita typu - nevadí, že žiji v kriminále, pokud mne nechají být bachařem.

Nebojte, chce to čas, ten je na naší straně. Normalizátoři to mají za pár, pak zbydou jen nevzdělaní dezoláti a psychopati a od těch toho moc nehrozí.

31 3
možnosti
Foto

Doporučuji blog doplnit o nové Pokáčovo dílko. Pobavilo.;-D

0 0
možnosti
Foto

Smutně vtipná věc, ale nikdo se nějak nepozastavuje nad tím, co mají politici co vůbec lézt do škol. Není to v rozporu s něčím atd.? Nebo už i toto je nový normál?

5 2
možnosti
Foto

Aniž bych chtěla hájit Babiše - nebyl on tam pozvaný?

5 0
možnosti
ZH

Četl jsem, že ve škole otázky připravené měli. Ale nevím, zda se dostaly až k šaškovi.

Každopádně šašek předvádí opakovaně svou hloupost, neschopnost a aroganci. O to víc mě děsí, že s jeho příznivci to ani nehne. To považuju za naprostou tragédii. ;-(

9 1
možnosti
OD

Takový klasický miliardář Byste se divil, jak mají v hlavě naděláno, tihle "hybatelé kapitálu. Pracovně jsem měl šanci pár z nich pozorovat zblízka a je to dílo...

0 2
možnosti

Nejvíc mne na tom všem udivuje, proč PR manažer Prchal pouští do éteru videa, která Babiše v podstatě zesměšňují (viz video Nemám AdBlue, nebo teď ten školní trapas). Že by vedle něj v karavanu, nebo ve škole seděl někdo z týmu jeho konkurentů je jaksi nepravděpodobné.:-)

0 2
možnosti
OD

Blb je lidu blíže než sudetský kníže.

10 1
možnosti
Foto

Byla to špinavá kampaň a podlá účelovka. Nějaký nenávistný člověk, poslal Babiše před evidentně inteligentní děti.;-)

Karma.

37 0
možnosti
KT

Spíše to byly pouze normální děti v obyčejné škole, kde se učí jen naprosté základy. :-)

1 0
možnosti
Foto

Opět položím otázku - jak pan Babiš získal české občanství. Cizinec, který je chce získat, musí doložit znalost českých reálií a znalost českého jazyka.

Naše známá zahraničního původu nám o otázkách na české reálie něco pověděla. To by Andy nedal! A česky mluví tak dobře, že nanejvýš přemýšlíte, ze které části ČR pochází.

R^

23 2
možnosti
Foto

Já mám dojem, že Babiš by nedokázal odpovědět ani na slovenské reálie a se slovenštinou by to bylo asi podobné, jako s češtinou.:-)

10 2
možnosti
PP

A kdiš vihraju , tak budu vyset v kašdé třýďě a dohlýžet na kvalytňý vsďěláňý našych ďětí.

11 1
možnosti
MM

Je to poněkud deprimující míti takového primitivního bývalého ministra financí, premiéra a nyní kandidáta na presidenta, zvláště když to mnohým nevadí.

Nezbývá než udržet si zdravý rozum a žít v naději pro lepší časy.

21 1
možnosti
ZJ

.... O tom , že je Nebureš polovzdělaný idiot asi není potřeba velkou většinu národa přesvědčovat ;-DR^! Je ale otázka, co dělat s tou menšinou :-/!! Karma.

22 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,44
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám