Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

VR^VR^ protože nemám slov, jen s úctou a obdivem žasnu.

A děkuji srdečně R^V.

1 0
možnosti
MP

Já moc děkuji Vám, paní Voříšková.

1 0
možnosti
Foto

Kéž by se v této formě učilo...

6 0
možnosti
MP

Děkuji moc, potěšil jste mě. Dělal jsem ve firmě "trenéra" projektového managementu a snažil jsem lekce oživit tímto způsobem :-).

3 0
možnosti
Foto

Zase jsem o ždibec chytřejší.. Nikdy jsem o tom neslyšel..:-)R^

2 0
možnosti
MP

Děkuji moc za návštěvu. To mě moc těší :-).

0 0
možnosti
Foto

R^! V souvislosti se vstupem USA do I.WW vznikl a byl propracován i ,,PíÁr managment", ba vznikl k němu i příslušný úřad. Jeho úkolem bylo přesvědčit veřejnost o nutnosti vstupu i účasti v onom konfliktu. Onen ,,institut" svůj úkol splnil, a to se projevilo i na vývoji i průběhu oné války.

1 0
možnosti
MP

Děkuji moc za návštěvu a zajímavou informaci (to jsem nevěděl). Je fakt, že potřeby armády často přinášejí pokrok v nejrůznějších oborech :-).

1 0
možnosti
Foto

O Ganttově diagramu jsem neměl ani potuchy, stejně jako ty jsi nevěděl nic o songu Holky z naší školky:-). Kdybych obojí dal na váhu měřící hodnotu, tak Ganttův diagram vystřelí holky z naší školky až někam do vesmíru. Tobě, jako vždy, karmaR^R^

2 0
možnosti
MP

Děkuji moc, Viléme. Ale nemáš pravdu - jde přece o náš největší hit. Ovšem nad to musím přiznat, že já se zase vůbec nevyznám v paragrafech a naopak mě opravdu děsí. Moje teta byla soudkyně, často jsme se o tom bavili :-).

0 0
možnosti
TG

R^R^R^!Miroslave, to je skvělý! Jako celek. Opravdu překrásné portréty i poslední ilustrace. Máš můj velký obdiv. A k tématu: Teprve po přečteni Tvého blogu jsem si uvědomil, že manželka se mnou „pracuje“ přesně podle Ganttova diagramu. ;-)

6 0
možnosti
MP

Tomáši děkuji za tvůj komentář, který mě moc potěšil, jako vždy. Tak to máš dobré, že má Tvá paní věci pod kontrolou. Jde ovšem o to, jakým způsobem implementuje "nápravná opatření" v případě zjištěných diskrepancí :-).

2 0
možnosti
Foto

Výborný blogR^R^, pán Pavlíček, ja len žasnem, som trochu prechladnutá, tak som doma a čítam, tie Vaše kresby sú profiR^viete písané slovo a grafiku úplne doladiť do perfektného celku.VTak Ganttov diagram je topka, asi vrámci projektov nikto nič lepšie nevymyslel, len ho obmieňajú. Ale asi sa prestal používať vzhľadom na ten chaos, že sa všetci asi riadia slovami radcu Kataríny Veľkej. Je dobré keď máme praktické veci života pod kontrolou, najčastejšie sa vymknú kontrole tie naše vnútorné a už v tom potom lietame...:-):-) dík za blog

5 0
možnosti
MP

Paní Melišová moc děkuji za návštěvu i za pochvalu, kterou si nezasloužím. Co se týče Ganttova diagramu, souhlasím. Jelikož jsem se dost dlouho zabýval projektovým managementem, stále jsem ho používal. A protože mě zajímá historie (ale ne dějepis, který se zabývá skoro výhradně válkami, intrikami, politikou apod., ale historie lidské tvůrčí činnosti), snažil jsem se zjistit něco o pozadí jeho vzniku. Henry Gantt mi byl hned sympatický a zaujal mě. Přeji Vám krásný víkend :-).

2 0
možnosti
  • Počet článků 297
  • Celková karma 17,56
  • Průměrná čtenost 502x
Jsem...

 

Seznam rubrik