Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na NP, kde cenzura není taková, jako na IDnes, Vás za Vaše nenávistné nesmysly umyli diskutující opravdu důkladně a hlavně pravdivě: https://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost/doba-jsou-i-dobre-zpravy.A221208_164905_p_spolecnost_nef/diskuse

Cituji jeden z diskusních příspěvků: "Fakt by mne zajímalo, proč tady publikují zoufalci jako Flaška, Ziegler a další, Jestli je jediným kritériem kvality nenávist k Babišovi, Zemanovi a Rusku."

0 0
možnosti
JK

Nahlédl jsem do oné diskuse a co jsem tak viděl, tak zatím drtivá většina příspěvků tam s panem Flaškou souhlasí.

0 0
možnosti
PS

P20e12t65r 28S50k25á35l34a

9. 12. 2022 19:19

taky píšu, že je to ode mně ironie

0 0
možnosti
Foto

Je na místě otázka, jestli exministr čehokoliv pan Havlíček, případně naše nejlepší ministryně financí najdou slova omluvy za svá pohlášeníi, která ještě nedávno veřejně deklamovali o neschopnosti české vlády. Od pana Okamury omluvy netřeba, ten nechápe vůbec nic.

10 0
možnosti
KT

Mýlíte se, Okamura chápe dobře, hlavně vlastní prospěch. Otázkou je, co mimo oddanosti vůdci, chápe Alenka pávice.

4 0
možnosti
JP

Taky jsem dnes dostal zprávu od e-onu, zvýšení záloh z 2 800.- na 6 800.- . Zas tady napište něco o dobrých zprávach.

1 1
možnosti
Foto

Velmi vás lituji. Ale můžete si zajet na Vánoce na Ukrajinu a ohřát se tam před nějakým rozstříleným panelákem u ohýnku. Kromě plamene Vás jistě bude hřát i vědomí, že nemusíte platit nic ani za elektřinu ani za plyn.

13 5
možnosti

S temi listky bych tomu moc neveril. Nedavno jeden analytik rikal, ze je prusvih, jak se sankce obchazi a ze ruske obchody jsou plne a to nejen jidla.

Ja spise (ne)ctu dobre zpravy. Doufal jsem, ze Ukrajinci prorazi na severni fronte, ktera vypada docela zamrzle. Bojim se, ze mobilizace Rusum skutecne pomohla. Ale nemyslim si, ze vnitrni problemy Ruska, i kdyz jsou prijemne, by mohli mit dopad na valku

0 2
možnosti
JZ

Jenomže Rusko je veliké a věřím tomu, že v některých oblastech je to průšvih. Navíc ta zpráva o lístcích pochází z ruských zdrojů a já nemám důvod ji nevěřit.

4 0
možnosti
ST

„V celé té válečné vřavě je pak osvěžující prohlášení ukrajinského ministra zahraničí, který chce Rusku rád poskytnout bezpečnostní záruky, které tak požaduje, výměnou za to, že se vzdá jaderných zbraní.“

;-DR^;-D[UA]

17 0
možnosti
HH

Není zpráva, jako zpráva. Radši se držím rčení: dočkej času, jako husa klasu.

0 8
možnosti
PS

P62e65t81r 36S63k77á40l15a

8. 12. 2022 13:22

máte to v hlavě zajímavě srovnaný

4 2
možnosti
RJ

Má jisto. Jen více takových, jinak se těch pochybovačných , názorově neukotvených , nezbavíme.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 34,18
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.