Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I48v32a33n18a 22L46a37n79c60e

5. 12. 2022 22:46

K nám mikuláše a čerta pustila maminka jenom jednou a měla jsem z toho takové trauma, že další rok to už neopakovala.;-D

1 0
možnosti
Foto

PaníIvano, u nás na dědině to byli spíš jen takoví legrační vesničtí čertíci, bály se jich leda jen opravdu hodně malé děti. Byly to vlastně odrostlejší děti ve vlastnoručně vyrobených maskách. Teď již mají masky kupované, strašidelnější. Děkuji Vám za příspěvek a srdečně Vás zdravím. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

R^Hezký článek, Mirko. Není to tak zlé, už jsem jich dnes několik potkal:-)

2 0
možnosti
Foto

Pane Honzo, já vím, i u nás ve městě se na náměstí rojili čerti. Já jsem ale psala o našem bloku a o našem domu. Nepřišli, i když dřív chodívali. Děkuji Vám za zastavení. Dobrou noc. :-)

1 0
možnosti
Foto

Pekné povídaní, pani Pántiková, nezlobte se, že za Vašim povídáním, sú moje mikulášske vtipy, ale mala som to tak na večer načasované a neviem to posunúť dozadu.Tak želám pekného Mikuláša.

2 0
možnosti
Foto

To mi nevadí, paní Melíšková, ráda si je sama přečtu. Přeji Vám dobrou noc a klidný celý advent. A děkuji Vám za přečtení mého blogu. :-)

1 0
možnosti

Dříve se za zlobení dostávalo uhlí.

Dnes je to naopak! :-)

Mikulášská karma! Já dostanu jako každý rok buráky.

2 0
možnosti

A já si pořád říkám, proč máte takové dětinské příspěvky.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 23,40
  • Průměrná čtenost 721x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik