Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak se jmenuje vesnice, odkud pocházíte, Brunnere?

0 2
možnosti

Pana Nohavicu (ani jakousi kantorku) sice nikdo přímo nepronásleduje, ale ještě pár takových štvavých článků a bude k tomu zatraceně blízko. Dokážou ti retardovaní kritici rozeznat rozdíl mezi něčí hudební tvorbou a jeho morálním statusem? Nebo už jsme povinni, než nějakou písničku označíme za pěknou, či interpreta za dobrého, zjistit si jeho lidské kvality a až poté rozhodovat, jestli se nám vůbec může líbit?

5 0
možnosti

Jste hlava. Otázka však zní, jestli vám někdy dojde, že plácáte nesmysly?

1 4
možnosti
Foto

Velmi přesné a výstižné. Děkuji.

Paní Valíková pod svým textem neotevřela diskusi, škoda.

2 0
možnosti

Děkuji také.

Nejspíš věděla proč. ;-)

1 0
možnosti

Tak co dělá oko, pane Kvapile? Břevno vyvrženo jest?;-D

0 0
možnosti

Copak moje oko, ale co vaše hlava? Nejspíš jste procházel pod tím břevnem a ono bylo příliš nízko, takže to vaše hlava odnesla. Ale nezoufejte, boule přeboulí, pane Pekárku.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti

Blog nebo čtenář Novotný?

2 3
možnosti
Foto

Tak vzhledem k tomu že jsou Nohavicovi rušeny koncerty z moci úředníků, tak slova o pronásledování a zakazování nejsou nepravdou. A ten kdo lže jste především vy, pokud zpochybňujete, že by se něco takového u nás dělo.

7 2
možnosti
Foto

Kterých úředníků? Dejte sem odkaz, ať víme, že nelžete vy.:-)

5 0
možnosti
Foto

Zatím tomu tak u nás není, ale může to tak být. Zdá se, že k těm zákazům a osočování těch, co mají jiný názor než je ten oficiální, směřujeme. Vše začíná vždy nenápadně- a časem se nestačíme divit. (Pamatujeme). Článek paní V.V. jsem četla a až na poslední odstavec bych s Vámi (celkem)souhlasila.

3 0
možnosti

Nevím, jestli je dobré podléhat tolik zdáním. Co se zdá, je sen, nikoli skutečnost. Také bych nekladl vedle sebe zákazy a osočování, to jsou dvě různé aktivity.

Jinak vám děkuji za celkem souhlas.

0 0
možnosti

Každý má právo na svůj názor. Bohužel vaše slova o tom, že asi musíme všechny s odlišným názorem odsuzovat, či snad rovnou urážet, jsou důkazem o špatném stavu naší společnosti - "Jenže s něčím takovým musí počítat každý, kdo publikuje, nebo jinak vystupuje na veřejnosti".

7 1
možnosti

Myslím, že to, co jste napsala, svědčí spíš o špatném stavu vaší mysli a chatrné schopnosti chápat psaný text, protože to, "že asi musíme všechny s odlišným názorem odsuzovat, či snad rovnou urážet", je čistě vaše interpretace, ale v žádném případě to nejsou moje slova.

2 2
možnosti

Pan Kvapil to napsal naprosto přesně.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS