Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Šikovatel byla hodnost v Rakousko-Uherské armádě a nemá se slovem šikana vůbec nic společného. To máte fakticky velké štěstí, že nejste jako ten chudák šikanovaný Čenda, který vše řekne narovinu a pak je trýzněn trolly a spolublogery, kteří nenávidí onoho nepřítele za milimetrovým Dněprem. Prostě musíte mlčet, ne jako Čenda ten je jen imaginární a přesto to takhle schytal, je to nefalšovaný chudák všech chudáků a nepochopený šikanovaný otloukánek. Jak říkám, buďte rád že mlčíte, mohl jste to být vy.

Teda kdyby tady vedle neseděl Karel, nikdy bych se nezeptal, a proto se ani raději neptám, jestli ten Čenda nejste náhodou vy.

P.S.: Tenhle styl se nám tady začíná nějak množit. Mediálně v něm vyniká paní Schillerová, dokáže dlouhé minuty mluvit o tom co vlastně nechtěla o názorovém protivníkovy vůbec říkat a končí to slovy, "...o tom jsem ale opravdu nechtěla mluvit, já bych to nikdy neřekla, ale lidi o tom tak mluví i dopis jsem dostala od důchodkyně z Orlických hor".

0 0
možnosti

Já myslím, že vy už jste střední velitel. Určitě velíte přinejmenším všem Čendům. A na upřesněnou, nejsem Čenda ;-D

0 0
možnosti

J22a40n 30P77a24v59l94í75k

4. 12. 2022 18:21

Dnes není doba příznivá pro disidenty, i když se mnozí do nich stylizují a hřeje je ten pocit neohroženosti. Dnes je doba více přitažlivá pro kolaborantství. Někdo si ty pojmy plete.

1 0
možnosti

Víte jaký smysl nebo vůbec původ má v armádě, tedy nejen, pořadové cvičení? V podstatě ukazuje schopnost "vojevůdce" shromáždit a vycvičit dostatečný počet "vojáků" sloužících tomu komu nabízí své služby.

Pro ty dané vojáky to má přínos ve zvýšení jejich přináležitosti k nějaké "komunitě" , čím větší a silnější, tím lepší.

0 0
možnosti
Foto

Rozesmál jste mě. Bohužel ne váš článek, ale vy.

Dosti nepovedený pokus o humor. Jestli to teda byl pokus o humor. Pokud ne, tak se rovnou omlouvám. Protože to už byste nebyl k smíchu ani vy.

3 3
možnosti

To máte docela dobrý, Ukrajinci musí vyhánět vrahy a vy se můžete pokoušet o humor.

4 0
možnosti
Foto

Beze sporu záměrně;-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS