Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vcelku souhlas, jen by mě zajímalo, co všechno by ještě měl generál Pavel udělat, aby se ve vašich očích "očistil". To, že "vstúpil" je fakt, který se nedá změnit a tak nezbývá, než podívat se na to, jak se choval těch 32 let po revoluci. Na rozdíl od jiných "neočištěných" do KSČM nepřestoupil, politicky se neangažoval a věnoval se jen vojenské kariéře. Doplnil si vzdělání na západních vojenských školách a prokázal i odvahu, když na zahraniční misi společně se svou jednotkou zachránil francouzské kolegy z obklíčení. Nakonec se vypracoval na druhý nejvyšší post v NATO, kam by se nedostal někdo, o kom by byly jakékoliv pochybnosti. Žádnou ostudu tedy České republice neudělal (na rozdíl od některých našich nejvyšších ústavních činitelů:-P), ba naopak. Myslím si, že tu poměrně krátkou epizodu členství v KSČ před listopadem 89 bohatě odčinil.

5 4
možnosti

Do NATO se generál Pavel dostal jen proto, že v rámci vyváženosti tam musel být i někdo z exkomunistických zemí, a když ho kdosi v Praze doporučil, tak ho vzali. Jinak je pan Pavel pořád typický kariérní komunista, prostě funkci za každou cenu.;-D

6 1
možnosti
Foto

J70o22s26e98f 38B96á22r72t81a

4. 12. 2022 10:30

U nás nejste spokojená, New York se vám také nelíbí, zkuste Antarktidu - zbavíte se všeho co vás trápí.

3 0
možnosti
MM

No, to je reakce odpovídající vaší úrovni. :-P

4 2
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,05
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik