Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Žádná kampaň se nespustila. Tu spustil samotný Dráčik, resp. jeho majitel.

O humornou formu se zcela jistě nejedná. Např. ten komentář o covidu, který začíná slovy "Lidé, kteří vám 2 roky vymývali mozek koronou..." mi humorný nepřijde. Pokud Vám ano, pak máte dost zvrácený humor.

Aktivistům se podle Vás něco nelíbí, ale ten samý aktivista ty komentáře psal. Kdo je pak větší aktivista? Jaký je pak rozdíl mezi aktivistou, který píše komentáře na Dráčik, a aktivistou, který píše komentáře jinam? Jak se zrovna Víglaský může považovat za člověka, který má pravdu?

Pokud se od Dráčika odvrátili někteří dodavatelé, zcela jistě tak učinili s vědomým rozhodnutím. Čili si za to může sám. Ale nepochybuju o tom, že mu to přihrálo nové zákazníky. Negativní reklama taky reklama.

Ježíšek může nakupovat ropu taky v Rusku. Pro někoho jasná věc. A pro Vás karma dolů. Rv

1 0
možnosti
Foto

Máme malých pravnoučat, (šesté je na cestě), dvaroky jim v Dráčiku nakupuje !Ježíšek! hračky, , má tam zákaznickou kartu, ani hi nenapas dne řídit se názory tz. "liberálních" udavačů. Nechť si víte co... Sláva na výsostech Bohu a na zemi pokoj lidem dobré vůle. ;-)V

1 0
možnosti
Foto

... dva roky jim v Dráčiku nakupuje Ježíšek hračky, má tam zákaznickou kartu, ani ho nenapadne řídit se názory udavačů... Ď. R^

1 0
možnosti
Foto

Za výroky ředitele firmy Dušana Víglaského, které jsou daleko za hranou není divu, že firmy mu odmítají dodávat hračky a slušní lidi chodit do firmy nakupovat. Nevím co je na tom špatného. Demokracie totiž nekončí tím, že se „rozdělí společnost“, ale tím, že se ta mírná, demokratická a často mlčící většina přestane bránit oné agresivní menšině. My nemůžeme před před takovými lidmi zasypávat příkopy ale naopak je musíme prohlubovat, aby se přes ně nedostali.

My musíme tuto skupinu společensky izolovat, tak aby se to co prezentují a prohlašují veřejně se stalo společensky neakceptovatelným, ostudným a trapným. My musíme je zahnat tam, kam patří.

1 1
možnosti
Foto

Takže výroky Hitlera a jeho spolupracovníků vůči Židům nebo Čechům byly vlastně jenom taková „forma politicky nekorektního humoru, která se nelíbila neoliberálnímu mainstreamu.“ Dobré vědět.

6 0
možnosti
Foto

Kdykoliv, opravdu kdykoliv se vede debata na toto téma, vždycky se vynoří Hitler a nacismus.

Vy opravdu nevidíte ten propastný rozdíl mezi debatou o politické korektnosti, či nekorektnosti a zvěrstvy nacistického Německa? Už jsem si myslel, že tady se to nestane.

Zmýlil jsem se. Dobré vědět.

2 2
možnosti

Překladový slovníček z pana Kašpárka do češtiny:

nekorektní --> nenávistný

štvanice --> odmítnutí

humor --> sprostota

agresivně --> jednoznačně

ekonomická likvidace --> mechanismus svobodného trhu

myšlenková policie --> lidé říkající něco jiného než pan Kašpárek

4 3
možnosti
Foto

Vážený pane Kubíčku, přece nemůžete vědět, jak jsem která slova myslel. Asi vás překvapí, že tak, jak byla napsána. Například za myšlenkovou polici nepovažuji někoho, kdo říká něco jiného než moje maličkost, ale naopak někoho, kdo jiné nutí, co je správné si myslet, jaké mít názory.

Ještě jedna věc: Ne každý názor, který je nekorektní, musí být nenávistný.

Štvanice je, když někdo začne podnikateli likvidovat jeho firmu kvůli jeho názorům. To není mechanismus volného trhu.

Opravdu vždycky rád vidím, když mně někdo vyloží, co jsem jak myslel.

2 0
možnosti

Majitel by si měl rozmyslet, zda chce být obchodníkem, nebo aktivistou. Nevím co tam píše jindy, ale teď je tam například filipika proti MS v Kataru. To mi žíly nijak nerve, ale pokud by se tam objevily nějaké proruské žvásty, rozhodně bych v takovém obchodě nenakoupil. Dalším zájemcům může vadit zase něco jiného. Takové politikaření na e-shopu mi nedává to žádný jiný smysl, než odrazování potencionálních kupců.:-)

5 0
možnosti

eee ... "to" do poslední věty nepatří (důsledek dodatečné úpravy textu) :-)

0 0
možnosti

Pane Kašpárku, blog jste vyšperkoval termíny jako progresivní aktivisté, neoliberálové, původní liberalismus, atd., ale názory prezentované na webu firmy Dráčik jsou proti ukrajinské, anti vakcinační, anti rouškové, což se s termíny či spíše pseudotermíny, která opisujete z webu, které považujte za dobré zdroje informaci /není to určitě mainstream že?/ neslučuje. Ještě tam vražte neomarxisty ......

3 0
možnosti
Foto

Pane Zahrádko, opravdu nemám zapotřebí něco odněkud opisovat. Neměl byste podle sebe soudit mne.

Asi vás to překvapí, ale pokud k některým článkům čerpám ze zdrojů, tak jsou zahraniční mainstreamová média. Je to z toho důvodu, aby mně někdo nemohl omlátit o hlavu, to, co vy.

Weby, které asi máte na mysli, prostě nečtu, nezajímají mě. Ale tuto variantu nepřijmete. Narušilo by to vaše černobílé vidění.

2 0
možnosti

No vidíte a já se až od vas dozvěděl, že je nějaký run na Dráčika. Takže takový z lejna bič.

P.S.: píšete ... vyzývají občany, a to dost agresivně, aby do tohoto obchodu nechodili nakupovat. Lidi na ně kašlou a vesele nakupují v Dráčiku dál .... Takže se nic neděje.

2 0
možnosti
Foto

Pane Tichero, děje se to, že zmínění aktivisté se sešli na sezení (bylo na You Tube) a velmi se rozčilovali, že "ačkoliv lidi jasně upozornili, že do Dráčiku nemají chodit, tak oni tam nakupují dál."

Tohle se děje.

Jejich arogance, že chtějí cokoliv nařizovat a berou jako osobní újmu, ba přímo urážku, že je veřejnost neposlechla.

O tom byla v podstatě moje glosa.

(Z lejna bič? Hmm...beru to jako ocenění, děkuji.)

0 0
možnosti
Foto

Máte podivný smysl pro humor8-o

3 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 23,44
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik