Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mohou se snad kočky začít těšit na umělé myši, že budou o něco pomalejší a přece jen se za nimi tolik nenaběhají?? ;-)

0 0
možnosti
Foto

V zásadě proč ne, pokud bude v nabídce i pořádně prorostlý bůček.:-P

0 0
možnosti
EK

Takže pastviny pro krávy zastavíme obřími továrnami na umělé maso. To se vyplatí!;-D

1 1
možnosti
PK

Proč by továrny musely být obří?

1 0
možnosti

Rozumný krok pro lidstvo, vzhledem k nějakému vyváženějšímu a méně drastickému soužití s přírodou, by byl udržovat celkový počet jedinců našeho druhu na cca třetině až polovině současného stavu.

4 0
možnosti
PK

Dokážeme mnohé, ale toto? Chápu Vás, dejte návrh jak to zařídit.

0 0
možnosti
LV

Základní podmínkou života na Zemi je vyvážený vztah mezi faunou a flórou. Pojí je totiž vzájemná výměna živin. Pokud se tato rovnováha naruší, život bude okamžitě reagovat. Jinými slovy, umělé maso, a vůbec umělá výživa, je ekvivalent "poroučení větru, dešti", a máme dost příkladů z historie i současnosti, jak to dopadá. Ale díky za Vas příspěvek, donutil mě začít se trošku angažovat. :-)

2 1
možnosti
PK

Asi jak co - např. mně "holandská" rajčata chutnají, umíme je i na Moravě. Problémem je spíš že s novými cenami energií by stálo kilo pětistovku a už nekoupí ani pracháči.

0 0
možnosti
PK

Budoucnost ukáže. Také jsme vanilku nahradili vanilinovým cukrem. Pro osm miliard už by nepostačovala ... A Coca cola už je dnes také úplně něco jiného než originální originál ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 532
  • Celková karma 7,86
  • Průměrná čtenost 427x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik