Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, dnes jste v roušce exotem. Někteří jsme byli za exoty bez roušky za kampaně Covid-19. Rv

8 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti

On je každý strašně plný ohledů, ale jen do té doby, než to naruší jeho komfortní zónu. Soudím podle sebe.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Roušky? Očkování proti covidu? Dávno skutečnými odborníky vyvrácená "pravda". Ostatně jak je možné, že poté, co přestal být covid hlavním tématem (vystřídala jej válka na Ukrajině) a přestal se "řešit", se rapidně snížil počet nemocných na pouhé jednotky či maximálně desítky?

Totiž tam, kde se vyžadovala nejpřísnější "opatření" (a např. v Číně se pod tvrdými sankcemi nadále vyžadují a lidé už se i tam proti tomu pár týdnů ve velkém bouří ), byla a je situace nejhorší. Naopak v zemích (např. Švédsko aj.), kde bylo vše víceméně na dobrovolnosti, a společnost tak normálně fungovala (včetně prezenční školní výuky), nebylo zaznamenáno nic zdrwvotně dramatického, včetně normálně fungující ekonomiky.

Níže p. Bittnerová to napsala přesně. Já osobně jsem se na vlastní oči několikrát setkal s neskutečnou agresivitou a bezohledností nejen stran neadekvátních zásahů policie, ale i z řad rouškařů. O protiprávní segregaci neočkovaných ani nemluvě....

10 0
možnosti

Takže podle Vás je pravdou, že:

-roušky nebrání přenosu respiračních chorob

-očkování nepomáhá proti respiračním chorobám

Je to tak?

0 2
možnosti
Foto

Ohľaduplnosť sa vytráca, to je fakt.:-):-)Pekný víkend.

4 0
možnosti

Za kovidu žádná ohleduplnost k nikomu nebyla, nemohla se tedy nikam podít. Jen maně vzpomenu na matku s dítětem, kterou zaklekla policie kvůli roušce na liduprázdné tramvajové smyčce.

8 1
možnosti

NO, oni ji nezaklekli kvůli (ne)roušce, ale kvůli tomu, jak reagovala na jejich žádost, aby si ji nasadila= respektovala vládní nařízení. Namísto toho je insultovala slovně i fyzicky. Kdyby se takhle chovala kvůli čemukoliv, měli na to právo a, pokud si správně pamatuji, i správní řízení jim dalo za pravdu. Máte to trochu popletené. A, je mi vás vlastně líto, pokud jste nošení roušek považovala za akt represe a nikoliv za samozřejmou ohleduplnost vůči bližním.

3 3
možnosti

Máte pravdu, dnes jít do supermarketu s nasazeným respirátorem, to aby si člověk pověsil na hruď i na záda velkou ceduli s nápisem "Mám covid, chřipku a TBC" a ještě i tak by se našli týpci, kteří by ten "hadr na hubě" zesměšňovali.:-)

3 0
možnosti

Připomněl jste mi jednoho staršího pána asi před rokem a půl - v obchodě měl nasazenou celoobličejovou masku s filtrem, na rukou silné červené gumové rukavice pro práci s chemikáliemi a ve frontě u pokladen důsledně vyžadoval předepsaný odstup 2 m. Paní za ním si ještě prohlížela nějaké zboží a dostala se k němu na vzdálenost "pouhé" jedné délky svého vozíku. Pán se začal rozčilovat, ale přes tu jeho masku vycházelo jen takové huhňání... Viděl jsem ho pak ještě na parkovišti - nákup do auta skládal stále v plné zbroji (nejbližší člověk byl asi 10 m daleko) a stejně tak usedal i za volant... Myslím, že tu masku a rukavice sundal opravdu až doma... Tak to byl opravdu exot.

2 0
možnosti
Foto

Škoda, právě v ohleduplnosti k druhým jsem viděl šanci jak z toho dvouletého martýria vytěžit něco pozitivního. Dopadlo to ale tradičně....

5 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
8 1
možnosti
Foto

Jasně, vy jste kolegovi chrchlal do ksichtu a on je arogant? Hmm, taky dobrý.

3 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS