Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chodit po světě a vnímat ho s takovým ostrým kritickým pohledem, musí být velice nepříjemné i pro pisatelku.

1 0
možnosti

J88a71n 89M36a90r54e62k

3. 12. 2022 1:51

Na cestě převozem ze Stan Island na Manhattan tam na lodi zpívala černoška za doprovodu kytary spirituály...nádhera....(Za tu černošku mně administrátoři ukřižujou)

0 0
možnosti

P57e24t65r 15J29u46k28l

2. 12. 2022 7:27

Když do New Yorku, tak hotel na Manhattanu, obešel jsem všechno pěšky ( něco

autobusem z jednoho konce na druhý ), proč se trmácet metrem někam na předměstí ?

1 0
možnosti
Foto

cena asi:-) Já kdybych letěla do USA, tak až poté, co budu mít dost peněz na to, pronajmout si něco solidního a nebýt závislá na hot dogu a hamburgrech.:-)

1 0
možnosti

Je mi vás líto, že jste si New York nedokázala užít. Nenašla jste jiné kavárny než Starbucks a nic zajímavějšího k jídlu než hot dog? To je docela výkon, protože tam je miliarda možností. Najít WC jsem taky během svých několika návštěv neměla problém. Jen jsou na rozdíl od zbytku USA často špinavé a mnohdy se čeká ve frontě - to je specifikum NYC. V newyorském metru jsem se nebála, ale je to o rozkoukanosti po světě. Když jsem vzala před lety svou tehdy15letou dceru na cestu přes USA, taky měla ze začátku tendenci se bát všech těch rozmanitých typů lidí. Ale po třech týdnech se vracela do Čech s notně zvětšeným rozhledem a nadhledem. Vám malinko chybí, soudíc dle článku. Vaše škoda, já se do New Yorku budu vždycky ráda vracet.

5 0
možnosti

Já mám tedy New York rád. Drobnost ta sedmidenní jízdenka nejen na metro, ale na celou newyorskou MHD mne přišla na 34 dolarů. Stanice metra nic moc, jsou staré a zašlé, Nicméně soupravy jsou čisté, a co oceňuji, jsou expresní spoje, které staví jen ve vybraných stanicích. Newyorským metrem jsem cestoval i kolem 23 hodiny a bez problémů, s ničím nepřístojným jsem se nesetkal.

Říká se, že si New York člověk buď miluje nebo nenávidí. A já ho mám rád. :-)

3 0
možnosti

Je úžasné, jak v blogu o cestě do New Yorku dokážete jen tak mimochodem napasovat pár nadávek na Zemana a Babiše. Obdivuhodné...

3 0
možnosti
Foto

Ze všech svých cest si pamatuji to hezké.

Ale asi jsme každý jiný.

6 0
možnosti

Bože, to snad ani není možné, taková slátanina! Paní (zde už svými věčnými nářky všem dostatečně známá) je buď provokatérka, nebo naléhavě potřebuje odbornou pomoc. Nebo možná obojí....Rv8-o

9 0
možnosti

Tak jsem zvědavá jestli Vaše další blogy ustoupí s kritikou všeho českého a chválou ciziny. Asi jste takovou zkušenost potřebovala. Ale vše bylo ve Vaší režii dalo se cestovat snadněji, přeci jen člověk tv tomto věku už si raději připlati než tyhle strasti. Ale opět jste v blogu nezklamala ..jen mě napadlo kdyby jste náhodou v N.Y. potkala Babiše tak to je vaše poslední hodinka;-D...

1 1
možnosti

J61a84n 75H90a76r18v65a80n

1. 12. 2022 13:25

Cestu dostala darem od syna. A sama na ten Danajský dar v minulém blogu nadávala.

0 0
možnosti

Tak to je slátanina.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik