Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I79v97a32n81a 27L57a84n32c54e

27. 11. 2022 11:03

Tatranky se také o hodně zhoršily, nebo čokoládou polévané sušenky. Ale koupila jsem si letos hořické trubičky, ty byly jako v dávných dobách. R^R^R^

1 0
možnosti
JH

J45a73n 61H91a91r67v48a45n

27. 11. 2022 11:34

Zahraniční firmy často fabriku koupily, výrobu zlikvidovaly a pod stejnou značkou vyrábějí něco podobného v zahraničí. Například káva Jihlavanka se už 20 let vozí z Polska :-/

0 0
možnosti
PK

Obrovský pád kvality jsou Ledové kaštany (3Kčs) a Marila (2Kčs). Poprvé jsem je ochutnal před více jak 60 lety. Nejde o dnešní ceny, jde o kvalitu.

4 0
možnosti
Foto

Ano, mění se receptury, no...

0 0
možnosti
Foto

Díky Horste, to potěší ...

0 0
možnosti
PZ

Díky za přípomenutí našeho mládí!

Pivo 1,7 Kčs, gothaj s cibulí 4,4 Kčs, IV cenová skupina....

2 0
možnosti
Foto

Kouzelné místo.... :)

0 0
možnosti
Foto

Karma, hezké vzpomínky. Pivo byla především chlapská záležitost, dnes mě překvapuje, kolik ho pije žen. Ale k těm karamelkám, mně strašně chutnaly ty "Pražské" s oříšky. Ty byly úžasné.

4 0
možnosti
Foto

Díky za nákuk i karamelky...

0 0
možnosti
JH

J53a34n 45H17a51r64v21a89n

27. 11. 2022 9:59

Z té doby si dodnes pamatuji násobilku 1,70 Kčs - tolik stál v hospodě "čtyřce" malý rum, pivo 10° a cigarety Partyzánky. Jako student jsem si přivydělával v hospodě, včetně kasírování a tohle tam teklo proudem ;-D

1 0
možnosti
Foto

No jo... násobilka.... nebo kafe s chladičem ( rumem):-)

0 0
možnosti
Foto

R^Filipe, vzedmul jsi ve mně obrovskou vlnu nostalgie, a to jsi zapomněl na lahůdky typu buřty s octem a cibulí, tlačenku, zavináče, utopence a podobně. Ale přes to přese všechno bych se tam vrátit nechtěl.

Krásnou neděli.:-)

11 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Návrat ne. :-)R^

4 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 644
  • Celková karma 25,51
  • Průměrná čtenost 2147x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik