Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Polský prezident Duda sice popřel, že se zveřejnéním čekal na USA, koneckonců jediným zdrojem této informace je polský opoziční deník Gazeta Wyborcza, ale jistí jedinci už mají jasno. :-)

2 5
možnosti
AM
JN

Hezkou adventní neděli všem, letmo jsem prohlédl dosavadní diskusi a uznávám výtky pana Cahy i pana Matušky, že slovo "hit" je v souvislosti s novou Nohavicovou písní zatím přehnané. Proto jsem dodatečně upravil titulek článku a slovo "hitem" jsem nahradil výrazem "novým songem" (v samotném textu článku jsem tohle slovo nepoužil).

Jinak bych byl rád, aby i přes odlišné názory na Nohavicův song byla tentokrát diskuse korektní a bez vzájemných osobních útoků.

2 0
možnosti
JK

Chcete korektní diskusi bez vzájemných osobních útoků? To je směšné, když celý váš článek je svého druhu útokem.

2 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 3
možnosti
Foto

Aniž bych tušila, že Jarek N. je opět na pořadu dne, vzpomněla jsem si včera na některé jeho písně a dnes, v tento sváteční den, je tedy rozhodnuto. Začneme v chajdě jeho nesmrtelnou Kometou. V ní sice smrt připouští (my už tu nebudem), ale zároveň se smrtí smířit nejde se... geniální. Mně je dnes úplně jedno, co kdo o Jarkovi pindá, já mám dnes radost. Dostala jsem krásný adventní věnec, půjdu si na něho koupit svíčky, poprvé v životě na něm jednu zapálím. Odpoledne jdu na trhy a rozsvěcení vánočního stromečku, pak tři koncerty... Josefe, i Vám přeji hezký sváteční den, u Vás asi s fotbalem V

7 4
možnosti
JN

Děkuji a hezký adventní den přeji i já Vám (máte pravdu, že částečně bude s fotbalem - i když asi až večer, kdy se těším na zápas Španělska s Německem :-)).

2 0
možnosti
Foto

J59a41n 95Š21i46k

27. 11. 2022 8:56

Samozřejmě, že Nohavica nastavil zrcadlo. Hlavně sám sobě, i s ohledem na kanál Lipenské a Bobošíkové, na kterém se prezentoval. Teď už jen zbývá, aby zazpíval nějakou další podobně kvalitní píseň na demonstraci pana Vrábela. Dřive nebo později tohle nebo něco podobného přijde. Hezký den

25 3
možnosti
JM

J34o81s88e19f 72M57i27k75i24n

27. 11. 2022 9:21

Tak mohla ho pozvat někam ČT

Sledovanost by to jistě mělo

1 0
možnosti
JK

Koukám, že i vám je jasné, že nová Nohavicova písnička je stupidní odrhovačkou, ač tento fakt halíte do eufemistického vyjádření, že song není po umělecké stránce nějak extra skvělý. A hitem rozhodně ta píseň není.

Příznačné však je, že jste schopen dalekosáhle rozebírat incident s raketou, která dopadla do Polska - jestli Poláci čekali, až co řekne Biden, reakce některých našich politiků, avšak skutečnost, že stovky ruských raket stále zabíjejí a ničí na Ukrajině, necháváte absolutně bez povšimnutí, jako by se jednalo o nějaký kolorit doby.

Také je vám nejspíš jasné, že realita rozhodování v někdejším sovětském bloku a Varšavské smlouvě je na hony vzdálená tomu, jak se rozhoduje dnes v rámci Severoatlantické aliance. A právě v tom, že Nohavica klade mezi tehdejší a současné rozhodování rovnítko svou hloupou písničkou, tkví její lživost a zároveň poukazuje na Nohavicovu příchylnost k putinovskému režimu.

14 4
možnosti
Foto

Na Vánoce bude kapr nebo husa

Uděláme koncert Landy nebo Klusa

Mám teď chodit s fusem a nebo bez fusa

Je hezčí černovlasá a nebo ta rusá

Může tu stát socha mistra Jana Husa

Ta raketa byla Ukrajince nebo Rusa

Proč nám nefunguje horká vládní linka

pan prezident USA spinká, spinká, spinká..... a refrén:

Počkáme co řekne pan prezident USA

Můžete mi, pane Nožičko prozradit komu tento text něco nastavil a co by to mělo být? Já si myslím, že JN jen obnovil pochybnosti o své morálce a stal a dal prostor ke zneužití svého jména, tedy stal se opět jen užitečným idiotem

19 3
možnosti
KK

Každý druhý řádek jste vynechal. To byl úmysl?

0 0
možnosti
Foto

"Netvrdím, že nový Nohavicův song je po umělecké stránce nějak extra skvělý. "

Tak proč hned píšete o hitů???

13 0
možnosti
Foto

J34a28n 58Š64i69k

27. 11. 2022 9:06

To je právě ten problém, když se člověk zamotá do vlastního ALE. Song to sice není zrovna skvělý v textu, ALE je to hit. Nebo je to hit, ALE není to extra song. To potom, aby člověk hledal mezi řádky, jaký má vlastně autor takovéto větné konstrukce názor.

4 1
možnosti
RC

A jeste se zeptam - vy to povazujete za hit???

1 0
možnosti
Foto

Na Vánoce bude kapr nebo husa

Uděláme koncert Landy nebo Klusa

Mám teď chodit s fusem a nebo bez fusa

Je hezčí černovlasá a nebo ta rusá

Může tu stát socha mistra Jana Husa

Ta raketa byla Ukrajince nebo Rusa

Proč nám nefunguje horká vládní linka

pan prezident USA spinká, spinká, spinká

...a refrén

2 2
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,14
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik