Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

T81o95m55á16š 81H61y12n88e90k

26. 11. 2022 20:00

Jen se ptám zdvořile, tentokrát veřejně: není to dezinformace, že se mají na našem anglickém území za naše státní peníze cvičit k válce čeští vojáci? Opravdu nevíme, že ZLO lze VYKOŘENIT jen jeho přeměnou uvnitř sebe uprostřed - skutečným lidským zážitkem a v jeho důsledku POZNÁNÍM...sebe?

0 0
možnosti
Foto

J66i34ř12í 86T78u36r30n24e98r

26. 11. 2022 18:33

Pokud se vám nelíbí, že se pod vašim článkem diskutuje, diskusi zakažte nebo příspěvky nečtěte. A je to. Navíc se opravdu nemůžete divit, že to, co píšete, někdo rozporuje nebo zesměšňuje. Máte svaté právo vyjádřit jakýkoli názor či pocit, ale to má i každý ze čtenářů a komentujících.

A věřte mi (a myslím to v dobrém), že to nejpitomější, co lze udělat, je stěžovat si několikastránkovým článkem na to, že vás někdo v diskusi setře.

17 0
možnosti
MB

Když to paní tak cítí, ať píše jak umí.

0 0
možnosti
Foto

Víte, každý člověk má svůj vnitřní svět a okolní svět vnímá tím svým pohledem.

Každému člověku pomáhá v životě něco osobního, jemu vlastního, co mu pomáhá. To je prostě člověk - jednotlivec.

Napsala jste spoustu obecných frází a každý si z toho vezme co jeho jest. Tak to prostě je.

Ale lidé si vyznačují jedním rysem, který je velmi specifický. A to je spolupráce a schopnost žít ve velkých společenstvích. A tam už musíte chtě nechtě omezit svoji "sobeckost". A jedním z těch omezení je, že akceptujete i názory ostatních .Můžete se snažit ostatní přesvědčit o tom, že vy máte pravdu, ale pořád je musíte respektovat.

Protože pokud to nebudete dělat, skončí to špatně - a to je přesně příklad Ruska resp. Putina, ten nikoho nepřesvědčuje, ten ostatní likviduje.

7 1
možnosti
LP

Střetla jste se s morálními majáky. Toho byste si měla vážit.:-)

V[UA]V

5 1
možnosti
Foto

Lubor Petrzalka R^R^R^ "s morálními majáky" to je krásný!

Děkuji a vážím si ;-)V[>-]V[UA]V...

0 0
možnosti
JK

Chmelík, Sádecká, Gayer, Horner - to jsou, panečku, diskutéři, jak se patří.

0 3
možnosti
Foto

Nojo no, váš klub se dnes ještě nesešel. Smůla, třeba se dočkáte.

6 0
možnosti
Foto

P43e78t95r 69B58u47r58i25a28n

26. 11. 2022 17:26

Mám dvě věci.

Myslím si, že děláte tímto příspěvkem to samé, co vámi zmiňovaní v diskusi. Také máte svůj pohled na vidění světa a přes něj vlak nejede.

Ta kapacita mozku, že vědci netuší, co dělá 90%, je již pár let vyvrácena.

6 0
možnosti
Foto

Tak u některých ta větší část mozku nedělá vůbec nic a i ta menší část taky nestojí za nic.

1 2
možnosti
Foto

I kdybyste byla naprostý génius ve všech oborech co jich je, tak byste stejně u těch jmenovaných měla smůlu. Oni mají prostě svůj názor a je jedno jestli dobrý, nebo špatný, ale vždy bude jiný než ten váš.

5 1
možnosti
Foto

J35o43s75e88f 45B87á55r97t28a

26. 11. 2022 17:32

Taková blogerská šikana.

2 0
možnosti
JL

Pani Marie Voříšková. Chci jen podotknou k vasi neschopnosti porozumet "tomu novemu" a dokonce poukazat na pricinu problemu sveta prichazejici prave pro ten vyvoj.

Jako technologovi by jste odstranila tuto profesi jako zbytecnou. Mel jsem ve svem pracovnim radu prave povinost prohledavat denne svetovy pokrok a naji nove methody pro zlepseni vyrobku, na kterem jsem pracoval.

Kdyby lidstvo pouzilo vasi methody, pouziti ohne by bylo vse, co by pokrok pro vas udelal. Chudak Edison ci Tesla. Ti by se ani nenajedli. Uzasne....??!!

4 0
možnosti
MP

Nikolu Teslu radši vynechte. Nebo si dříve přečtěte jeho životopis, možná se budete divit :-).

4 0
možnosti
JK

Srdce vám prostě plesá nad moudrostí těch, co s vámi souhlasili a hlava žasne nad těmi, co nesouhlasili. To je dost hloupý.

10 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 564x
Jako nenapravitelný idealista si myslím, že všechno má smysl v poznávání a poznání, že každý člověk může svůj život udělat  šťastnějším.  Proto jsem po spontánním uzdravení plicního nádoru a "bosém" přechodu ohně v r.1993  hledala s mnoha lidmi odpověď na otázku jak to udělat. Tak vzniklo pojmenování opakujícího se obecného mechanismu lidských životů -  Automediace®. Napsala jsem knihu "Zpověď advokátky... že všechno je správně?" a občas nabízím inspiraci popisem svých lidských vhledů... 
Těším se...

Kontakt: www.voriskova.cz

Seznam rubrik