Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Člověk aby se dnes děsil každé závady. Finančně, časově, z kvality odvedené práce. Ale to řešení sprchovat se společně se sousedkou s mohutnými úsporami zatím pravidelná poradní okénka, jak šetřit, v ČT nenabízejí. Bohužel by to mohlo znamenat i sprchování manželky se sousedem, ženy jsou dnes schopny jít v rámci úsilí o rovnoprávnost fakt do krajnosti. :-)

3 0
možnosti
Foto

Jo,jo. Díky, Josefe, za reakci:-)

p.s. ..jo sprchovat se sousedkou s mohutnými "úsporami" se mi jeví jako velmi lákavé:-)

0 0
možnosti

Jaký máte kotel a co to dělá?poradím. Jsem servisak

1 0
možnosti
Foto

Panther 24 KTO 18 Porucha F 28. Musel se vyměnit plynový ventil. Díky za ochotu poraditR^R^

0 0
možnosti

J57i86ř66í 35H76o73l80ý

26. 11. 2022 11:44

A čemu se na tom divíte?

Kdejaká líná lemra v této zemi má dnes 14ti denní vysokou školu z nějakého zbytečného oboru. A ti co by snad pracovat chtěli, těch je bohužel málo.

1 0
možnosti

Hm, to máte dobré, že po těch 3 týdnech skutečně dorazili.

1 0
možnosti

Mně tam chybí revize. U 12 let starého kotle je už dost potřebné objednat tak na konec léta revizi kotle nebo aspoň jeho vyčištění odborníkem. Právě z toho důvodu, že tak starý kotel je potencionálně nespolehlivý a je tak dobré zárodek poruchy zachytit včas.

0 0
možnosti
Foto

Revize byly, v rámci jedné z nich byl pod silným proudem profouknut i komín...který nevydržel. Oprava/komínu/ stála šest tisíc. Operace se podařila, ale pacient zemřel.

2 0
možnosti
Foto

J53a34n 74H47o29r55n19í30k

26. 11. 2022 10:10

Tak hlavně že jste nezmrzliR^.

1 0
možnosti

R^Stará Nyklová by se na vás stěží povzbudivě usmívala, protože její představitelka se nechala v médiích slyšet, že kvůli drahému plynu uvažuje o sebevraždě.;-D

3 0
možnosti

Sprcha v posilovně a doma ve svetru. Zesílil byste, nesmrděl byste, otužil byste se.

Ideál :-P

1 0
možnosti

Myslíte ty opraváře co přijedou na pračku/myčku/kotel a pokud je závada větší než vyměnit těsnění tak se v tom chvilku naoko vrtají a pak to vždy skončí větou "musí se vyměnit řídící jednotka bohužel není na skladě bude tak za 14 dní".

Plynový kotel dakon dle opraváře výměna základní desky 6500kč + práce + doprava pak jsem si všimnul že se odpor opřel o relátko a teplem zdeformoval uložení takže nespínalo výměna relé 65kč.

Nefunkční imobilizér technik to bud vymění za 13 000kč nebo odstaví imobilizér za 7000kč nakonec stačilo jít po drátu imobilizéru který se uvolnil a prodřel izolaci oprava cca 10kč.

TV nebo PC monitor většinou závada na kondenzátoru za 35kč všude vám řeknou že "to už se nevyplatí opravit je jednoduší koupit nové" tak to je svět dnešních opravářů.

7 0
možnosti
Foto

No ti mí až tak strašní nejsou, ale často je to opravdu tak, jak popisujete.

0 0
možnosti
Foto

Viléme, mně se zamlouvá ten nápad Janky. Pokud máte nějakou šikovnou sousedku s funkčním kotlem ... ;-)

3 0
možnosti
Foto

To je dobrý nápad, Davide, a ušetrí ešte aj vodu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 283
  • Celková karma 26,91
  • Průměrná čtenost 1546x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik