Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

některých středověkých exegetů, Panna Maria počala uchem.

0 0
možnosti

Taky mi vadí používání pojmu poskvrněné nebo neposkvrněné početí. Na aktu lásky mezi dvěma lidmi kteří se milují, a z jejich lásky se narodí nový život nevidím nic poskvrňujícího. Potud souhlasím. Jak to bylo s Pannou Marií, do toho bych se moc nepouštěla, každopádně její syn byl velmi výjimečný, ať už to s tím jeho početím bylo jakkoliv.

0 0
možnosti
Foto

dobrý den, letmo jsem přečetl několik příspěvků a asi nejvíce zaujala myšlenka "Spása nespočívá v Kristově smrti a zmrtvýchvstání! Spočívá jedině v Kristově Slově, ve kterém nám bylo jasně ukázáno, jak máme myslet, cítit, mluvit a jednat." v jednom z dřívějších příspěvků

0 0
možnosti

Člověk, který chybuje i v nesmyslu, je fakt zoufalec

0 0
možnosti

Panna Maria je symbolem čisté mysli, kde se jedině může zrodit "Kristus". S početím jako takovým to nemá nic společného. Možná jste jehovista nebo katolík a berete Bibli doslova :-).

1 0
možnosti
Foto

Máte to pomotané. Žádný pojem ani svátek neposkvrněného početí Ježíše Krista neexistuje. Pletete si to s neposkvrněným početím Panny Marie. Tento pojem ovšem nemá pranic společného s pohlavním stykem, ale s tím, že již od svého početí byla Maria uchráněna dědičného hříchu , který jsme zdědili od prarodičů Adama a Evy.

1 0
možnosti
Foto

A neměli Adam a Eva jen syny?

Nad hříchem bych nos neohrnoval- bez hříchů by byl Ježíš zbytečný !

0 0
možnosti
Foto

Svátek neposkvrněného početí se slaví 8. prosince. Kristovo narození pak 24/25 prosince. Nezdá se vám, že tu něco nesedí?

1 0
možnosti

J24a35n 17M33a63r24e26k

25. 11. 2022 17:11

Já žasnu...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS