Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Nenazval bych to dnes závistí, nazval bych to jako hůl na psa.

Tato hůl se použije, když se to hodí.

Hodí se na Babiše, hodí se i na Pavla.

Karma!R^R^R^

3 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 2
možnosti
MB

Aniž bychom se nějak přičinili - každý z nás pochází z nějaké rodiny. Následně ctíme otce a milujeme matku svou. Přirozené, kdy děti jsou odrazem svých domácích poměrů. Rozum mladého člověka se teprve formuje. Následují studia a i vstup do KSČ. Vše se děje v době - "Věčných časů". Pak ano, tomu se dá u Andreje i generála Petra docela rozumět ...

Od revoluce uběhlo 33 let. Děti zestárly a již konají zcela svobodně. Je za nimi čitelná čára příběhu. Jeden z doposud nevysvětlitelných finančních zdrojů zakládá Anofert. Společnost je protkána bývalými agenty Stb. Dílu se daří, jako v minulosti opět žije z mozolů druhých. Dotace jsou vyšší, jako odevzdávané daně. Tedy inovuje a pro své krytí si zakládá politické sdružení. Druhý svou ostudu smývá skutečnými činy. Je oceňován medailemi za chrabrost. Pozvedává prestiž ČR, svým přímým velením v centrále NATO ...

Z dětí se stávají usedlí mužové. Usilují o post prezidenta ČR. Z pohledu mládežnictví - jsou oba pošpiněni. Jde ovšem o možnost - "Institutu nápravy". Obrázek si může učinit, kterýkoliv čtenář samotný André je nespokojen s dvojím výrokem mezinárodních soudů - (Štrasburk a Bratislava) - "Jsi Bureš a navždy budeš". Autor blogu často používá pojem "Závist". Opakovaně tvrdím, že nechápu co? Já tohoto člověka lituji. Jeho smysl nápravy a hlavně života? Zcela mi uniká. Usilovat o prezidentství jako formu beztrestnosti? Uznávám, docela originální, nicméně to zde ještě nebylo ... :-)

8 0
možnosti
JD

Pane Bučku, znám několik lidí, kteří v minulém režimu pracovali v zahraničním obchodě. Po zahraničních cestách podávali hlášení STB.

Po převratu využili znalostí a vrhli se do podnikání.

Dnes mají prosperující špičkové firmy.

Do politiky se nehrnou. Škoda!

P.S. beztrestnost je jen v průběhu mandátu, po pěti letech znovu před soud!

2 1
možnosti
JK

Takže... příslušníci StB v době, kdy za to mohli dostat brutální disciplinární tresty, písemně klamali a obelhávali svoje nadřízené, zatímco dnes, v době, kdy jim nehrozí nic, říkají pravdu.

7 0
možnosti
JD

To se nedá vztáhnout na všechny STBáky. Jednotlivé zfalšované případy zde jsou.

1 1
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.