Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přečetl jsem celou diskuzi. Marná sláva, všechno spěje ke dvěma jednoduchým řešením. Prvním nejlepším prezidentem by byl kolektivní orgán složený z pánů

Kice, Hlinky, Zavadila, Jury Doležela a Karla Trčálka za mužskou stranu, paní Hasíkovou a v čele paní Krištofíkovou - má nejvíc komentářů, za ženskou stranu. Výběr jsem provedl pouze podle počtu komentářů bez dalších postranních úmyslů. Hrad i Lánská obora včetně zámku jsou dostatečně velké nemovitosti. Druhým a patrně vůbec nejlepším řešením, které preferuji, by bylo zrušení funkce prezidenta.

0 0
možnosti

Hm, tak vy jste si přečetl celou diskuzi? A nelžete nám tu tak trošku? Jen kousek níže jsem jasně napsal, že já bych to dělat nemohl. Důrazně tedy žádám o vyškrtnuté svého jména. Jak to uděláte, je jen na vás. ;-D

1 0
možnosti
Foto

V rámci objektivity by bylo vhodné proklepnout všechny manžely kandidátů.

2 0
možnosti

J81a65n 10K32l55á67s94e80k

19. 11. 2022 21:17

A teď ještě něco o její prababičce.:-P

1 0
možnosti

Zrovna jejího manžela zajímá minim lidí.

0 0
možnosti
Foto

J55a93n 83P28r57a97ž36á11k

19. 11. 2022 19:36

Nerudovou a Pavla je treba co nejvic ocernit, neb Babis nutne potrebuje prezidentskou imunitu, aby neskoncil v base. Nic vic v tom nehledejte.

5 7
možnosti
Foto

Pro mnoho lidi neni mozna zadna volba. Babis je mafian. Pavel je byvaly superaktivni komunista a Nerudova je dalsi loajalni loutka v blaznive politice EU.

Neberte to tak, ze je nutno nekoho ocernit kvuli nekomu jinemu. Tyto informace jsou jen informace. A docela dulezite. Stejne tak jsou dulezite informace k jakemukoliv kandidatovi. :-)

5 2
možnosti

Teď ještě rozbor kdo je synovcem předseda senátu Vystrčila?

1 0
možnosti

Píši to pořád: i kdyby u nás kandidoval i svatý, tak se vždy něco najde, že? ;-)

Ale co vadí u jednoho, to zas nevadí u druhého, dle "naturelu soudruha", že? :-/

Jsem dlouhodobě pro zrušení prezidentské funkce - u nás vždy bude vzbuzovat kontroverzi, rozdělovat společnost, tak to prostě máme.

Je to důsledek vcelku úsměvné projekce , že prezident je něco jako neomezený panovník, který může vše a za vše může.

0 2
možnosti

Stačilo by vrátit se k parlamentní volbě! :-)

1 0
možnosti

Pro mě je paní D. Nerudová nevolitelná. Absolventka vysoké školy zemědělské, kterou jsme jako studenti nazývali hnojárna je kvalifikace na post prezidenta nedostatečná. Celý svůj krátký profesní život strávila na škole, takže její životní a praktické zkušenosti jsou touto skutečností vymezeny. Její reakce na ukrajinskou raketu zabíjející v Polsku svědčí o tom, že je jí jako budoucí političce zatím cizí rozvaha a uvážlivost. Její členství v české větvi ASPENU, financované panem Bakalou, který okradl desítky tisíc horníků o jejich byty, svědčí o tom, že její ukotvení politických názorů není dané životními zkušenostmi, ale spíše požadovanými trendy.

12 3
možnosti

Nesmysl.Třeba Ronald Reagan ani náš Václav Havel neměli vysokoškolské vzdělání-byli lidmi velmi oblíbeni a skutečně se zasloužili o stát. A dal by se pokračovat.

1 1
možnosti
Foto

Diky za zajimave info. Nerudova opakujici jak pres kopirak soucasne vladni a progresivisticke trendy s manzelem, ktery se zna s politiky a nektere z nich obhajuje, navic pravni kancelar zabyvajici se m.j. verejnymi zakazkami a nepovolenou soutezi... Za situace kdy si vlada obhajuje kauzy STAN a nesmyslne ceny obchodniku s el.energii. Takze Nerudova se svoji loajalnosti a manzelem v pozadi ma dost velke sance uspet. To se Pavel s Babisem zapoti.

5 4
možnosti

Dobrý den, zdravím, tak co, co dělá "australan", už Vám volal?.. ;-D

3 1
možnosti

Okolí prezidenta je také důležité. Určitě nebudu hodnotit kandidáta podle činnosti rodiny, ale vzal by si Mirek Dušín člena Bratrstva kočičí pracky?

Nevadí mi kontroverzní kandidát. Vadí mi takový, co se prezentuje jako křišťál, protože špínu zamkl do skříně.

4 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1097x
student, invalidní důchodce

Seznam rubrik