Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprostý souhlas, karma R^R^R^

5 0
možnosti
RK

Karma R^.

Ostatně koukám, že se již někteří ozývají. Pár jmen tu však ještě chybí. ;-)

5 0
možnosti
JR

J86a95n 77R57á57ž

2. 11. 2022 16:26

Navrhuji k tomu, co jste napsal ještě, aby byly zřízeny lidové soudy, které by udělovali dlouhodobé tresty i pro všechny bez výjimek, kdo vystupují na demonstracích, které nepořádá Mílion chvilek, aby při žádostech o Řidicský a Zbrojní průkaz se prověřovalo jaký má uchazeč vztah k Rusku a ten kdo bude označen, že má vztah i jen mírně pozitivní, tteby má rád ruskou literaturu či hudbu, by tyto doklady nedostal. Dále bude nutné zřídit občanské hlídky, které by okamžitě informovali dezinformační policii o každém projevu, který může být považován za proruskou dezinformaci.

PS. Pořád doufám, že jste to nemyslel vážně!

20 7
možnosti
ZD

Dle dřívějších blogů pravděpodobně myslel zcela vážně. Bolševickými metodami proti bolševikovi. K vašemu textu to co autor předkládá směřuje. Oddělovat zrno od plev, něch odpadně čo je kolísavé a eliminovat skvrny na čistém štítě naší třídy.

9 0
možnosti
PN

P78e69t71r 95N74e73d76v97ě35d

2. 11. 2022 16:06

A co ty lidi, které kdejaký lidový soud, nebo aktivní lidový soudce obviní z toho, že něco říkají a něco jiného si myslí, rovnou posílat do lágrů?

8 0
možnosti
IB

Ano, a ještě kopejme příkopy mezi "vaxery" a "antivaxery", mezi babišovci a antibabišovci, mezi starými a mladými, bohatými a chudými, příkopy mezi měšťáky a vesničany, příkop mezi Moravou a Českem. Časem budeme mít každý svůj vlastní příkop.

21 2
možnosti
ST

A budou z nás kopáči.... ;-D

5 0
možnosti
EH

Nahraďte si Rusy za židy a nemusíme hádat, proč byl Hitler v třicátých letech tak úspěšný.

Jenže kdo seje nenávist, sklidí zase jenom nenávist, možná smrt.

Ukrajina nepotřebuje naše seznamy rusáků a kolaborantů do koncentračních táborů. Ukrajina si řekne sama, co potřebuje.

8 6
možnosti
VB

Mluví asi vaše podvědomí vybuzené na Václaváku, resp. co přejete jiným.

6 3
možnosti
SB

Téměř stoprocentní souhlas.

Navíc bydlím u metra Hůrka. Sice ne v jednom z těch pěti ruských paneláků, avšak sousedství je sousedství.

Mohu říci, že samotné sousedství není nějak moc problematické. Lhal bych, kdybych tvrdil, že nějak výrazně ruší noční klid nebo znečišťují okolí.

Ale jejich aroganci "já jsem Rus a kdo je víc?" vidí člověk každou chvíli. Například když se v Praze obrátíte na Západoevropana s otázkou, jestli neví, kde je ta nebo ona ulice (na čele to nemají napsané, že jsou cizinci a že to za prvé nebudou vědět a za druhé že ani nebudou rozumět česky položené otázce), tak ten Ital, Portugalec nebo Belgičan slušně odpoví třeba anglicky, že nerozumí. Byl jsem však už asi dvakrát nebo třikrát svědkem, že u metra Hůrka Rus takovému Čechovi, který se ho ptá, kde je Kaufland, ani neodpoví. Vůbec na takovou otázku nereaguje. Nezpomalí krok, nepohne ani svalem ve tváři, neřekne ani slovo. Jako kdyby ho nikdo neoslovil a nezeptal se ho na něco. Přeci on jako Rus nebude odpovídat někomu, kdo ho oslovil česky!

Jsem především pro to a nejvíce s vámi souhlasím v tom, abychom už žádným Rusům nedovolovali se tady usazovat. A těm, kteří tady jsou, bych sice povolení k pobytu neukončoval, ale ukázal bych jim, že my právní stát jsme. Nic jsi neprovedl, abychom ti museli ukončit povolení k pobytu, ale každé povolení k pobytu se musí obnovovat a to už naší povinností není. Ukončit, to neuděláme, to by byl zásah do tvých práv, ale neprodloužení a neobnovení, to už je něco jiného. Na to nemáš automatické právo.

Zároveň však nechápu, že píšete, že Německo a Francie za nás bojovat nebudou.

I s tím naprosto souhlasím, ale možná se mýlím, avšak mám vás spíše zapamatovaného jako zastánce tzv. evropských hodnot. Já jsem tady v mnoha případech měl problém, že jsem vyjadřoval nedůvěru k Evropě, že to s tou evropskou vzájemností nebude tak žhavé, jak někteří lidé doufají. Za to jsem byl silně kritizován, ba někdy až urážen. Ale mínil jsem to přesně tak, jak vy píšete.

1 1
možnosti
VB

Možná je to jenom dojem z dnešní reprezentace Německa a Francie, ale.... Kromě toho, ne Unie, ale NATO je vojenský spolek. Bez USA jsme ale nahraní. Při představě znovuzvolení Donalda Trumpa, podle vlastních slov stabilního génia, člověka drtí strach. Jenže úplně stejně děsivě působí varianta, že bezpečnost Evropy závisí na Francii a Německu.

Podle mě se ukázalo, že v Evropě zeje "obrovská díra" a obě země nejsou lídry.

1 0
možnosti
ZD

Kadit do vlastního hnízda - to šlo Čechům vždy dobře.

7 7
možnosti
PV

P94a36v76e43l 46V93é31b62r

2. 11. 2022 15:59

A proto si Heydrich neblahé paměti trpce stěžoval, že mezi českým obyvatelstvem nemůže sehnat dostatek informátorů, že většinou jsou to Němci...

3 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^ Vidím to stejně. Proruští kolaboranti musí být vytěsněni z české národa!

12 0
možnosti
ZD

Něco jako "konečné řešení"? Nějaká reminiscence?

0 0
možnosti
JA

J81a72n 53A95b35r73t

2. 11. 2022 15:04

Mírové řešení za každou cenu. To byl hlavní požadavek demonstrantů. Že si pár šílenců k tomu připojí vystoupení z EU (dá se pochopit) i z NATO (to se pochopit nedá) nelze soudit všech 50-60 tis. účastníků. A ohledně neutrality - ČR je také celá obklopena členskými zeměmi NATO.

0 0
možnosti
JZ

Rakousko není členskou zemí NATO.

6 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,90
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik