Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Perfektní článekR^

6 0
možnosti
Foto

Děkuji, Viléme. Jsem rád, že jste zase zavítal:-)

2 0
možnosti
Foto

Putin kdysi prohlásil, že rozpad SSSR byla největší chyba...I když se snaží, už ho dohromady nedá, tak patrně alespoň vychází ze snahy, že každé rozšíření imperia se hodí...za každou cenu.

6 0
možnosti
Foto

Ahoj, Jaromíre. Určitě se to takhle dá shrnout. Díky za návštěvu :-)

1 0
možnosti
OD

Tohle se Vám povedlo.

Dobrý výkon zasloužilého "jezdce Hornerovy duševní apokalypsy".

9 0
možnosti
Foto

Musím přiznat, že jste mě fakt rozesmál, řehtal jsem se ještě venku, díky, pane Dubovský. :-)

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
Foto

Díky, pane Konráde a naprostý souhlas. :-)

0 0
možnosti
Foto

J36a93n 27Š33i87k

15. 10. 2022 7:39

V současné době obě strany dohodu neuzavřou. Rusko se tak sice tváří, ale jemu se jedná jen o kompromisní příměří. Na jaře by s větší silou začalo znova. Právě teď je potřeba nedat mu čas, aby vydechlo a sbiralo síly. Jakákoliv jednání s teroristickým státem právě teď, by přineslo další a další mrtvé v budoucnu. Hezký den

16 0
možnosti
Foto

Přesně, Honozo. Také přeji hezký den.

0 0
možnosti
Foto

Ahoj, i bez historických paralel... gro jsi trefil v závěru, Rusko je konvenční cestou již dávno poražené. Od chvíle kdy blesková válka (vlastně speciální operace ) selhala a západ dostal prostor Ukrajinu podpořit. O to víc je teď nevypočitatelnější. Demonstrovat za Mír není třeba na Václaváku, ale před okny jejich ambasády, nebo ještě lépe v Rusku samotném. My (Evropa) po něm skočíme na první dobrou. Válečná rétorika naší vlády nikde jinde tak ryčně nezní. A i u nás se jedná o klasické vrtění psem, které Fialovým fanouškům zakrývá , že ro doma jde do kopru, a že neví co s tím... ( A ano, vím, že Fiala za to nemůže přišel už k hotovému. Nemůže za to ani Babiš, ten s tím nic nedělal. V dobách kdy tu ještě vládlo klima nějaké spolupráce a spolůčasti se státem se odkládala důchodová reforma, prznila energetika, privatizovalo kde co aby bylo na další pokračování mejdanu. O tom, že jsme se proměnili na zemi napojenou jednostraně na montovny, navíc nejčastěji na automobilový průmysl nemluvě. Třicet let nikoho nenapadlo, že by naše síla mohla s přihlédnutím k faktu jaký jsme prcek spíš v inovacích, než v námezdní síle nemluvě. S tím souvisí reforma školství do které se taky nikdo nepustil.....)

3 2
možnosti
Foto

Ahoj, Filipe. Naprostý souhlas s jedinou výjimkou, tu jistě tušíš, pořád si nemyslím, že by naše vláda vrtěla psem. Jinak pochopitelně díky.

1 0
možnosti
JK

Výborně zpracováno. Velká karma.R^

12 1
možnosti
Foto

Děkuji Vám, pane Kopecký, vážím si toho

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2263x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik