Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

Patrně si myslíte, že když budete strašit lidi tím, jak se mají jinde hrozně a nic tam nefunguje jak má, budeme se u nás hned cítit lépe, v bezpečí a očekávat světlé zítřky. Perfektně jste nám vysvětlil, že máme být v ČR na co hrdí. Ach jo.

16 20
možnosti
AT

Čtete v článku něco, co tam není. Smyslem bylo poukázat na nesmyslnost navrhů některé naší opozice či jiných hledačů alternativních cest. Protože ekonomika je jen jedna, bez přívlastků a odrbat se neda

11 3
možnosti
JV

J28i85r15i 60V42r25a83b89e30c

10. 10. 2022 9:04

Já osobně do Maďarska už nepáchnu dokud bude Orbán u koryta.

7 9
možnosti
JG

A už jste tam někdy předtím byl? Máte osobní možnost srovnání?

4 0
možnosti
Foto

Tak dobře, už víme jak to chodí v Maďarsku, ale zajímavější by bylo srovnání, tak se pana europoslance zeptám, kdo teda má plyn levnější my nebo nebo Maďarsko?

25 6
možnosti
JK

To bychom rádi věděli, bohužel Orbán odmítá sdělit za kolik skutečně od Putina plyn bere.

9 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.