Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jakmile se otřeš o nožičku, tak maže a to jsem mu pochválil jeho obdivovatele doležela

0 0
možnosti

Hleďte si místo pana Doležela raději Jandové, Jiříčku. ;-)

0 0
možnosti

Tomu moc nerozumím. Váš kolega Václavek totiž naopak tvrdí, že s ANO se ve velkých městech nikdo nebaví.

https://vaclavek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=792678

0 0
možnosti

Asi žijeme každý v jiné zemi... :-)

0 0
možnosti

Jsem presvecen, pane Josefe Nožičko,ze v takove organizaci jako jsou mistni volby, neni jine vychodisko. Bez ohledu na stranickou prislusnost. To je dano, to je ten system.

Az se tyto koalice zacnou rozchazet, nevim co budete psat. Mesto bude bez vedeni a take mozna bez penez (asi).

Osobne nejsem spokojen s timto systemem voleb. Volba stran je ideologicka zalezitost a vzdy vyvolavala vysoke treni ve vsem. Minulost v nasi republice muze byt ukazkou, kolik neresti takovy system prinesl. Volba jedince do jakekoliv funkce, vybran z kandidatu chtejici byt zvoleni a slouzit, je ten nejlepsi mozny system v demokracii.

Znam tento system osobne. Vyjadruje presne o cem pisi. Mate moznost se vyjadrit.

1 0
možnosti
Foto

I28v49o 73C22i46l67i20c69h

6. 10. 2022 16:57

U nás v Jablonci teď sice historicky zcela poprvé zvítězilo ANO (ostatně oni se voliči vůbec nějak pobláznili, když tentokrát na magistrát poslali i čtyři lidi z SPD), ale to dostalo zažít vlastní meducínu, kterou před čtyřmi roky udělali s Piráty na tehdy (doposud tradičně) vítěznou ODS a obešli vítěze voleb. To, že jim to nevydrželo ani rok a pak byla v čele ODS je jiná věc. Teď se ANOnystům stalo totéž, tentokrát s nimi nechce vůbec nikdo mimo SPD a náhle se z toho můžou zvencnout ;-D

2 0
možnosti

Komunálne voľby by nemali byť politické narozdiel od parlamentných.

Na Slovensku sa neriešia politická príslušnosť, je to o kontkrétnej osobe, ktorú pdporuje rôzne poltické spektrum.

Poslanca do komunálnych volieb mnohokrát podporuje mix politických strán z koalície, opozície aj mimoparlamentných strán.

1 0
možnosti
Foto

Inu láska. Holky s holkama, kluci s klukama, strany se stranama, Redl s prachama se všemi, Vyvadil s Duginem, ČR s vešmi ...

1 0
možnosti

Politika je umeni kompromisu... Pokud se nikdo s nikym nebude schopen dohodnout, bude to problem. Asi by mi vadilo, kdyby se chtel nekdo dohodnout s nekym, s kym ja nechci, proto nejsem politik. Pokud ta dohoda nebude ve stylu opozicni smlouvy - dohodli jsme se, ze si republiku rozebereme na prvocinitele - pak se s tim da zit.

0 0
možnosti

Komunální volby jsou opravdu o tom jak se lidé v obcích znají, komu důvěřují a s kým jsou spokojeni. V současné době je nezbytné vytváření silných koalic. Obce budou nuceni zvyšovat své příjmy, aby utáhly výšené ceny energií a ještě opravily nějaké ulice a chodníky. Na nové investice moc nezbude. Určitě půjde nahoru daň z nemovitostí. To všechno je lepší dělat s větším procentem hlasů a lépe se to vysvětluje. Spojování vládních stran a ANO po volbách mi nevadí. Pomalu ale jistě jim ten estébák v čele ANO i s těmi soukmenovci ve vedení, bude překážet. I kdyby se Bureš a spol. začali chovat jinak, mají to v podstatě spočítané.

1 0
možnosti

Tak komunální volby jsou o něčem jiném než sněmovní. ODS se pouze vyhýbá koalicím s extremistickými stranami SPD a KSČM a to je v pořádku. I když v případě těch druhých je to vzhledem k jejich volebnímu výsledku bezpředmětné. Koalice ANO a SPOLU jsou záležitostí konkrétních měst a obcí. Místní to tam znají a jistě vědí, co dělají. Je dobře, že jim do toho pražská centra nemluví. A asi to tak má být. Já umím zhodnotit České Budějovice, ale nebudu hodnotit třeba Cheb, kde to neznám. Je věcí každého demokraticky zvoleného zastupitelstva, jakou uzavře vládnoucí koalici. A pokud se budou Piráti v Praze chovat i nadále arogantně, může i tady vzniknout radniční koalice ANO a SPOLU.

A co se týče předvolebních půtek, ty patří ke koloritu voleb.

1 0
možnosti

J72a79n 20P20a13v68l36í87k

6. 10. 2022 12:24

Já pro ten komunální gruppensex pochopení nemám, ať už se to omlouvá jakkoliv. Jsou hranice, které by se přestupovat neměly, je to podobné, jako kdysi vstoupit do KSČ nebo se s ní paktovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik