Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S článkem nemám problém. Napsal jste to hezky a s jeho obsahem víceméně souhlasím. Jenom za sebe bych trošku polemizoval s tvrzením, že nepostavit vlastního kandidáta, bylo moudré rozhodnutí. Ono to spíš bylo resp je takové východisko z nouze, protože nejsou schopni se na nějakém konkrétním kandidátovi dohodnout. A v tomto případě platí, že kdo nic nedělá, tak nic nezkazí...

0 0
možnosti

Chtěl bych vyslat silný signál, že mně připadá velmi velmi smutné, že vládní strana, či chcete-li koalice, nenašla kandidáta. Svědčí to o její slabosti a personální vyčpělosti. Nemluvím o tom, že by se takový kandidát měl snad líbit všem, naopak. Stačilo by mi, aby to byla OSOBNOST. S takovým Karlem Schwarzenbergem jsem často nesouzněl přesto jsem jeho názory četl s velkým zaujetím.

0 7
možnosti

Prezidenta volí lidé, ne partaje.

Jsou tací, kteří nepotřebují svého Bureše, aby jim radil, koho volit.

7 0
možnosti
Foto

Naprosto trefné, popsal jste to sqěle! Zasloužená karma!

3 0
možnosti

Až na tu "komlexnost" p. Fischeta za mě je p. Fischer nemastný neslaný a z těch třech nejslabší...

0 0
možnosti

Fischer by na tom musel být hodně blbě, kdybyste ho Vy chválil.

1 0
možnosti

Kdybych si měl vybrat mezi Burešem a koněm, volím koně, ale Vaše články mi začínají zvedat kufr. Jsou samá žluč a nenávist.

Co se Pavla Fishera týče, bezúhonného ano. Ale komplexního? Po pádu komunismu chvíli učil a pak se přisál na státní správu. Takový lidé mají do komplexnosti hodně daleko.

0 0
možnosti

Klaus a Zeman dělali něco jiného?

1 0
možnosti

Jste příliš přísný, vzhledem k tomu, že Babiš zjevně neví co to je univerzita, natož kdo je to rektor, nemůže vědět, co ta dáma má za sebou.

10 0
možnosti

Babiš už kolem sebe jenom kope. Jsem za rozhodnutí Spolu rád, takhle nějak jsem si to představoval a Spolu udělalo Babišovi pořádný škrt přes jeho kandiplány. Snad už konečně nastane čas, kdy z ANO vypraskaji Babiše, Havlíčka a Schillerovou.

11 0
možnosti

Mně třeba Havlíček přijde celkem normální. Co je na něm tak hroznýho ?

2 10
možnosti

Doporučení kandidátů koalicí oceňuji jako jedině správné, i to že nepostavili svého kandidáta. O správnosti svědčí i hysterická reakce estébáka Bureše.

Zajímavé bude, jestli ANO postaví svého kandidáta anebo podpoří Středulu.

Že by ukecali Stropnického, se mi nezdá. Nemá to zapotřebí, v Jeruzalému mu

nic chybět nebude. Možná někdo další z Burešových slouhů - Plesl a Kolář z iDNES, nebo Valeš, možná Kovanda.

8 0
možnosti