Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

I z nedostatku se dá udělat přednost !

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Zaujímavý článok,ďakujem, získala som prehľad.Máte to teda riadne komplikované s tými rôznymi koalíciami.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji velmi, Janka, pokud vás tak mohu oslovovat. S koalicemi je to vždy složité. U vás na Slovensku to není o moc jednodušší, máte na rozdíl od nás štěstí, že máte slušnou prezidentku, která, když už to nemůže vyřešit, to alespoň nekomplikuje.:-)

Moje švagrová je také Janka a slaví svátek 21.srpna, protože když se narodila, tak ve slovenském kalendáři Jana nebyla. Takže slaví na Johanu. Tak jsme slavili potajmu, aby to nevypadalo, že oslavujeme výročí bratrské pomoci.;-) Přeji hezký zbytek večera a jsem ráda, že se na mě nezlobíte. :-)V

1 0
možnosti
LB

Paní Jandová, vždy jste až nekriticky adorovala Miroslava Kalouska. Tudíž by mě zajímalo, co tentokrát říkáte na jeho vyjádření:

Přiznám se, že mě mrzí, jak obrovský posun koalice SPOLU prodělala za posledního tři čtvrtě roku po vítězných parlamentních volbách. Taky na něj (kandidáta koalice na prezidenta-pozn. autora) všichni čekali, premiér ho sliboval v září. Takto se vyjádřil Miroslav Kalousek, který se dobrovolně vzdal kandidatury, protože nechtěl kazit koalici SPOLU volební výsledek. Kalousek byl totiž nejméně oblíbeným politikem podle řady průzkumů. „Pojmenování těch tří kandidátů, kteří mají největší šance na vítězství, se koalice SPOLU jakoby pojišťuje do budoucna. To není stanovisko sebevědomého politického lídra, který něco chce, to je stanovisko opatrného oportunisty,“ komentuje bývalý ministr financí Miroslav Kalousek.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=792742

0 0
možnosti
Foto

Pane Brázdile, vy jste volil SPOLU?

0 0
možnosti
Foto

Karma. Minimálně v prvním kole by nikdo s volbou taktizovat neměl.

0 0
možnosti
Foto

Díky moc, pane Vracovský, já nevím, ale v tomto systému voleb se snad ani taktizovat nedá, ne?

1 0
možnosti
Foto

J10a15n 33P69e32c11h23a

6. 10. 2022 0:39

R^ V této chvíli jediné možné, a tudíž i správné rozhodnutí. Každý z těch tří by byl důstojným prezidentem. Ostatně po tom, co je na Hradě teď - každý z těch tří by byl přímo vynikajícím prezidentem!

3 1
možnosti
Foto

Přesně tak, pane Pecho, máme stejný pohled na věc.:-) Děkuji

0 0
možnosti
JV

J45i66r36i 60V30r17a95b67e56c

5. 10. 2022 17:55

S tou prověrkou Petra Pavla máte úplnou pravdu . Toho už CIA prověřila do pátého kolena. To je něco jiného než co tam je teď. Ten pendloval furt mezi ruským konzulátem a Hradem. To, že teď otočil už nepomůže.

3 0
možnosti
Foto

Přesně tak, díky.:-)

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Já nevím, pane Konráde, ale mluvit o někom, kdo vstoupil do KSČ v roce 1985 jako o normalizačním komunistovi, mi přijde dost přitažené za vlasy. Každopádně děkuji za principiální souhlas.:-)

0 0
možnosti
JP

J54a41n 20P90a41v53l42í60k

5. 10. 2022 16:57

Je mi líto, ale podporovat bývalého komunistu a vojenského rozvědčíka, to je trochu moc. Pokud bude v druhém kole s někým stejně nepřijatelným, voleb se nezúčastním. Paní Nerudová je taky kandidátka na baterky. Co má za sebou? Rektorka university, které hrozilo odebrání licence, vedla jakousi důchodovou komisi, po které už dnes neštěkne pes. Takže jenom namaškařený exteriér bez obsahu.

Na druhé straně Pavel Fischer, který je diplomat profesionál, výrazný senátor, který si nestahuje kalhoty, když jde o zásadní věc, zcela jednoznačně zakotvené postoje k směřování republiky, to je pro vládu málo? Celé to tutlání, že nikoho nemají a nakonec vylezou s kopií sázkových kanceláří, je dost nepřesvědčivé.

1 0
možnosti
Foto

S Pavlem Fischerem souhlas, i když mě osobně zklamal svým postojem k homosexuálům.

1 0
možnosti
NP

Posílám karmu Marie R^

2 0
možnosti
ST

Nejlepší by ovšem bylo - zrušit prezidentský úřad. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Já bych byl pro nastolení konstituční monarchie.

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik