Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Zběsilost davu je šílená, dodává pocit anonymity a emoce se potencují. Pokud jsem dobře poslouchal, zazněly tam opravdu peprné nadávky s uvedením, že jde o ukrajinskou s.... apod.

Zatím ještě nikdo nepraštil, možná díky kameře, ale moc tomu nechybělo. A že se ta žena usmívala? To měla prosit o pomoc ty okolo? Asi bych se usmíval taky.

Honzo, karma.

7 0
možnosti
PN

Na tom videu to ovšem vypadá, že se pohledná, málem zlinčovaná slečna baví. Přítomnost kamery, aby vše zdokumentovala je jistě náhoda.

Každopádně ji nikdo nic třeba nerozmáznul na obličej.

4 3
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Dík za informaci!

Zápas mezi demokraty anarchisty zde trvá již od Listopadu. Nevím, zda již od té doby, ale určitě od produkce petrohradských trollů, zřízené Putinem při jeho nástupu do politiky, kteří působí ve všech státech Evropy, ale i v zámoří, v zájmu politického a hospodářského rozkladu zemí, ke snazšímu ovládnutí a vytvoření Veliké Rusi sahající od Lisabonu po Vladivostok, tento zápas trvá!

Ruští agenti a jejich čeští slouhové jsou nasazeni v pozicích nejvyšší politiky!

Babišovo ANO a Okamurovo SPD se svojí rétorikou vycvičenou po trollím způsobu se podle mého cítění přesunují od populistů k anarchistům!

Jsem vděčný všem demokratům na všech pozicích v naší společnosti! Zdá se, že proruským agentům již nepodlehneme! To, co vidíme, jsou jejich poslední skřeky!

:-)

2 0
možnosti
Foto

Poslední ohlušující skřeky, jejichž ozvěny budou dunět ještě mnoho let.

1 0
možnosti
JK

Souhlasím. Oni jenom využívají naší slabosti. Nejsme jako oni. Taky se mně to líbilo. Chyba. Dezoláti nemají zábrany. Využívají demokracii k ničení. Prodali by vlastní zem za levnější pivo. Nic neumí, jenom škemrají a svádí vlastní neúspěchy na ostatní. Ale nikdy bych je nesrovnával k zvířatům. Ty si snaží vydobýt svoje místo sami. Toto je to nejhorší, co tato země stvořila.

6 0
možnosti
Foto

Z videa samozřejmě nelze vyvodit, že se schylovalo k lynči (k vážné újmě na zdraví). Lze však jednoznačně tvrdit, kdo byli ti, kteří dívku verbálně napadali, fyzicky jí bránili odejít a dokonce se ve svém pominutí smyslů dovolávali policie (jako by byli na Rudém náměstí) a dopouštěli se agresivních fyzických kontaktů.

Aby umělá inteligence můj komentář neodmítla musím pojmenovat ty rozvášněné, sprosté a zbabělé pseudovlastenkyně a pseudovlastence agresivními čuňákyněmi a čuníky.

Těžko říci, co chtěli ti "stateční " chlapáci, když dívce tarasili cestu z té jámy lvové. Ale určitě si to chtěli užít a dopřát to zvrácené potěšení i přítomným líticím.

Stydím se za tuto vládu, která se na jedné straně chválí za pomoc statisícům válečných uprchlíků a současně umožňuje V.I.P. pachatelům šířit lži podněcující k nenávisti.[UA]

1 3
možnosti
PV

P98a42v79e84l 10V59é67b70r

5. 10. 2022 8:55

A to ta vláda měla zarazit jak? To měla dvacet čtyři hodiny předem zasedat, povolat armádu, zakázat shromažďování a nasadit vodní děla?

1 0
možnosti
JZ

Je normální, že v demokraciích se demonstruje proti vládám. To je v pořádku. Ale lynčováni mladých dívek je odporné. Je potřeba to pojmenovat pravými jmény.

14 0
možnosti
KK

Málem lynčovaná. Málem. Tak to píšete v blogu. Je potřeba to pojmenovat pravými jmény, v tom s vámi souhlasím.

3 1
možnosti
JR

J46a10n 72R36á53ž

4. 10. 2022 19:21

Takhle se vyjadřoval o účastnících protirežimních demonstrací před listopadem jen nejhorší komunistický lúzr. Dříve byli všichni demonstranti komunistickými pitomci nazýváni agenty amerického imperialismu, dnes jsou jinými pitomci demonstranti nazýváni ruskými šváby. Ale ani tehdy ani teď se bohužel málo kdo vážně zabývá, proč lidé jdou demonstrovat. A najednou možná bude pozdě se tím vážně zabývat, protože se děje nekontrolovaně pohnou směrem, který já, ani Vy rozhodně nechceme..

PS. Upadáte, nebo ztrácíte nervy,když jste začal stále častěji používat slovník čtvrté cenové.

13 13
možnosti
JZ

Ne, nemám rád násilníky. Toť vše.

8 3
možnosti
JZ

Tak jsme se díval na ten otřesný záznam, ale podle redaktorů Prahain.cz se jednalo o druhou demonstraci a u videa je datum 29. září, což by odpovídalo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 27,02
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz