Diskuse

Tak vážně…

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zřejm jste posnídal zeměžluč, k obědu zkvašenou okurku a k večeři pelyněk.

2 0
možnosti
Foto

I77v66o 28C72i86l41i63c52h

5. 10. 2022 0:38

Četl jste jiné autorovy články? On to evidentně konzumuje denně a dlouhodobě.

2 0
možnosti

Máte pravdu, že éra prezidentů co byli v "báni" nebo disidenti v SBČS či v Prognosťáku, skončila. Přesto bych tu funkci nerušil, ale je fakt, že člověk podle mého gusta - který by důstojně reprezentoval a zapaloval (ne stohy) - se hledá těžko. Pro mě je důležitá i 1.dáma, na tu moc štěstí nemáme. Uslyším ještě fanfáry z Libuše a budu se chtít na ně koukat?

0 0
možnosti

Prezidenska funkce v teto forme jak ji mame, je zbytecna. Ma sice nejake ukoly podle Ustavy, ale to je minimalni prace. Zakladni funkce prezidenta je dana Ustavou jednou vetou.

Prezident je na strane vykone moci. Tu vykonou MOC provadi premier se svym sborem ministru a jejich poradcu. Prevedeme-li nejake ukoly prezidenta na Senat a dame-li Senatu tu silu moznosti z prezidenske funkce, muzeme funkci prezidenta a premiera sloucit a MOC vykona bude mit jen jednu osobu k vykonu teto funkce. V prime demokracii je volba prezidenta/premiera spojovana ve vykonou osobu a ta sestavuje vladu i s namestky a celou skalou statnich zamestnancu. Vsechny vsak musi Senat schvalit!!

Volebni system jiz mame, tak nam zbyva jen to slouceni. Osobne si myslim, ze stoji za to se pokusit tento cin uskutecnit. Jiz ty usetrene penize za to stoji.

0 0
možnosti

Přímou volbu stále považuji za holý - antisystémový nesmysl. Takto zvolený prezident žádný silnější mandát nemá, Ústava je beze změn. Z podstaty principu musí národ štěpit. V důsledku jde o vznik "Nové politické strany". I rarity děkování svým voličům. Někam přijel M. Zeman, děkuje jim. No dobře a kdy přijede za těmi zbylými prezident ČR? Nefunguje to, jako roub na hrušku ...

Vyslovení podpory tří uchazečů je pak rozumné a vyvážené. Dovedu si představit kohokoliv. Škoda, že nikdo nemá vazby na Stb a dlouholetý profit z KSČ. Taky není dotován. Pravda, jisté mládežnické stopy vedou ke generálovi.

Ten si to ovšem zkazil! Byl oceněn mnoha medailemi za skutečnou chrabrost. Evidentně, jeho velící od Obuvníka mu je nepředal. Navíc se osvědčil ve velících strukturách zlotřilého NATO. Nevím, zda to levicové voliče osloví. Soudruh Skála by byl lepší - Osvědčený vítač ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Musím říct , že Vás čtu po dlouhé době a koukám, že krapet neunášíte.... to je silný kafe, žlučovitý....

3 0
možnosti

Pane Kamme, dnes se vlastně ukázalo to, jaké osobnosti z řad Pětikolky (tedy demokratických pravicových stran) zde máme!;-)

Vlastně p. Fiala ukázal, že zde není jediný politik, který by byl schopen získat většinu ve volbě!

Parlamentní strany nemají osobnosti! Máme přes třicet let od převratu a není zde solidní politik!

Co bývalí předsedové těchto stran? Topolánek, Nečas, Paroubek, atd.

Všichni pošpinění.

Sklízíme shnilou úrodu.........................

2 8
možnosti

O16t11t79o 15K32a89m56m

4. 10. 2022 20:58

ano, ano, problém je, jak z toho ven, spousta lidí poblouzněných nevidí holou realitu a to, že za chvíli budou mít holou i...

1 0
možnosti

Tak když je podle vás prezident nedůležitá figurka, proč vlastně celej tenhle váš nevkusnej kankán plnej urážek? Můžu hádat...?

8 1
možnosti

Kdysi jsem tu měl vytrvalého Lyčku, někam zmizel. Ale nahradil ho Jura a tak se vratimzk tehdejší zdravici s obměněným jménem: "Zdravím Juru"

5 0
možnosti

Pozorně sleduji dalšího kandidáta pana Březinu. Neznám sice jeho historii, ale zdá se nespojen s žádnou profláknutou stranou, jeho řeč je přímá a srozumitelná. Myslel jsem a myslím, že by mohl být tím černým koněm a únikovým řešením pro ty, kteří nechtějí ani jednoho ze známých. Uvidíme.

1 4
možnosti

K válce na Ukrajině a k jednoznačnému odsouzení Ruska se Březina staví zdrženlivě, tvrdí, že není dostatečně vzdělaný v historii vztahů mezi oběma zeměmi. Aby se mohl rozhodovat kompetentně, potřeboval by podle svých slov kromě mediálního zpravodajství také informace z tajných služeb.

tohle mi stačí, navíc bývalý člen ODS, který měl přestoupit do ANO?

1 0
možnosti

Ach jo, pan Kamm vy jste to asi nepochopil. Tohle je totiž past na Babiše.On se chudák celou dobu těšil, jak bude vylévat kýble špíny na kandidáta Koalice a teď neví, na koho se zaměřit a na koho vytáhnout složku.

4 0
možnosti

Babiš ovšem dnes vylil kýbl na všechny kandidáty. Co teď?

1 0
možnosti

J72i62ř55í 62K10o86z30á50k

4. 10. 2022 18:22

Potvrzujete, že diagnoza byla správná

5 3
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 35,74
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik