Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výborně napsáno.

0 0
možnosti
Foto

Nejlépe v okolí kremlu :-) Darebák.

0 0
možnosti
Foto

J33a59n 68P66e45c17h37a

5. 10. 2022 23:19

... že občané této země jsou zaměstnavateli vašimi a že vám právě svými hlasy ve volbách dali padáka. - Výstižný článek. R^

2 0
možnosti

V Havířově, Opavě,Ostravě,Prostějově,Teplicích,Zlínu,K. Varech,Jablonci, Olomouci,Sokolově nebo Přerově už má ANO primátora. Ve Frýdku Místku,Karviné,Mladé Boleslavi,Liberci, Praze 12 a 8 jsou součástí vládní koalice a to ještě zdaleka jednání ve větších městech neskončilo, takže netuším pane autore na co si tu tím svým blábolem absolutně mimo realitu hrajete.

0 0
možnosti
Foto

Stačí počkat tak ještě rok, aby bylo vidět, jak se tady ten domeček z karet začne Fialově družině postupně po podzimní covidové vlně sypat. Začnou se pomalu a jistě - stejně jako loni - zavírat nemocnice, omezovat ambulantní péče, omezovat plánované operace a vůbec tady začne být veselo, protože Fialova vláda, co si zatím svoje platy solidárně nesnížila ani o 50 haléřů, nám bude tvrdit, že šetřit musíme. Po bytech začnou chodit kontroly "jak mnoho si lidé topí" aneb, jak nejsou ochotní bydlet v chladných bytech.[>-]

0 4
možnosti

O jaké vlně to mluvíte? To myslíte tu chřipečku, která už nikoho neděsí a která zmutovala do úplně obyčejného respiračního onemocnění? Počet těžkých případů v nemocnicích je úplně stejný jako loni touto dobou a loni se v nemocnicích nic nezavíralo.

0 1
možnosti
Foto

I65v79o 18C23i88l36i50c15h

4. 10. 2022 23:56

Velice trefné R^

2 0
možnosti
Foto

Babiš byl evidentně velmi zklamán výsledkem voleb a proto dští oheň a síru a tvrdí vlastní vítězství. Jeho standardní reakce, hnus a bída lháře, zloděje a podvodníka.

5 0
možnosti

A proč by to dělal? Pravda, v odkladišti zkrachovalých politiků vybouchnul, nicméně v komunálkách si vedl dobře. A že s ním ve velkých městech nechce nikdo jednat? Úsměvné, někde možná ne, ale to zdaleka neplatí všude.

0 8
možnosti

Jak vedl dobře? ANO má 1564 mandátů a k tomu pár stovek v různých předvolebních koalicích.

A vládní strany? ODS 1600 mandátů, KDU jich má 2716 a STAN 937. A k tomu několik tisíc v koalicích.

Tak kdo má víc? Ať počítám, jak počítám, ANO to rozhodně není.

6 0
možnosti

Fandím polistopadovému kartelu. Je pro mě mnohem přijatelnější, než ten Babišův předlistopadový.

11 1
možnosti