Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

V češtině pýcha předchází pádu.

0 0
možnosti
Foto

Jak pise pan Petrzalka nize: ti stejni, kteri podporovali velke demonstrace pro demisi Babise dnes tvrdi, ze jen volby jsou jedinym spravnym vyjadrenim nazoru a oroto deminstraci odsuzuji. S tim lze souhlasit (s vyhradou skutecne totality ci neunosne situace). Demonstrace jsou ale prinosne, pokud spolecnost citi, ze je treba pripomenout politicke garniture (at je jakakoliv), ze neplni sve povinnosti, tj. za nase penize nedela pro nas praci jak nejlepe umi, resp. ze ridit zem vubec umi. Tesne po demonstraci doslo k zastropovani cen. Sice spatnym zpusobem, ale je videt, ze politici se vlastnich demonstrujicich obcanu a spatneho renome v zahranici boji.

Stejne tak i demonstrace odboru vyjadrila obavy lidi o praci, o firmy a o prumysl.

Zasadni chybou vlad i Vas je vsak fakt, ze naprosto ignorujete hlasy prednich energetiku, ekonomu, zemedelcu a pravniku (bojujicich i proti Babisovym opatrenim), kteri byli ti, koho si ty desitky tisic prisli poslechnout!!! Provladni media i vlada cely problem, situaci i obavy lidi (casto daleko fundovanejsich nez jsou politici) shrnula slovem: rusky troll pouze proto, ze v druhe casti mluvily i politicke strany. Ty ale zasadni nejsou. Problem neduvery vlade a obav, zda umi a chce udelat pro sve obcany maximum zustava, navic se pridava strach z hroceni valky.

0 0
možnosti
LP

Věřím, že stejným způsobem jste to nandal i organizátorům z Milionu chvilek.R^

0 0
možnosti
Foto

Nenandal, protože neusilovali o demisi vlády a o změnu směřování naší země na východ do područí Ruska. Protestovali proti kauzám p. premiéra a měli pravdu....Mějte se dobře.

2 0
možnosti
Foto

Začínám Vás číst, pane Tadeáši. Absolutní karmaR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 18,67
  • Průměrná čtenost 575x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik