Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na Frihet se taky těším;-)

1 0
možnosti
Foto

Byl jsem mile překvapen a brzy si to pustím znovu...

0 0
možnosti
Foto

Mne Klaus nepřekvapil. Exprezident Klaus volil SPD, její předseda Tomio Okamura volil TOP09. :-)

0 0
možnosti

I když mám zakázané mluvit a kamarádem, autorem blogu, o politice, přesto si dovolím vyjádřit nesouhlas s prohlášením, že přiznání se k volbě SPD vyžaduje odvahu. Klaus už je natolik nezajímavá a směšná a možná i tragicky smutná postava kdesi na chvostu společnosti, že i kdyby udělal cokoliv, co si jen kdo umí představit, třeba si pomazal hlavu lejnem, málokdo by zvedl jen obočí... :-)

7 0
možnosti
Foto

Díky Libore za komentář, ale měl jsi číst pozorněji, protože v následujícím odstavci jsem tu odvahu okomentoval slovy " I když zas tak velká odvaha k tomu potřeba není, protože my důchodci si už můžeme dělat a říkat co chceme a nedělat co nechceme" ;-)

1 0
možnosti

Proč je v této zemi pořád tak důležitý, co říká nebo dělá Klaus ? Nechápu.

1 1
možnosti

Jde o jakýsi kult nesmrtelnosti exprezidentů.

1 0
možnosti
Foto

Je nedostatek energií a podle Krizového zákona se postupuje jako při válečném stavu. . Příčinou je cena zemního plynu a cena plynu přesáhla 300 eur za megawatthodinu, Rusko plyn zdražuje, protože má v produkci plynu do Evropy dominantní postavení a situaci zhoršuje opakovaným zavíráním a otevíráním plynovodu. Je to reakce Ruska na pomoc EU Ukrajině.

2 0
možnosti
Foto

Jsme ve válce, pane Beránku. I když se u nás naštěstí nestřílí, tak jsme ve válce, do níž nás zatáhl Putin. Stačí si poslechnout projevy na Václaváku, kde má svou pátou kolonu, případně pana Okamuru, který ji taky nechce (takže asi i on připouští, že v ní jsme).

To, že pan Klaus v posledních létech svého života popírá vše, co pro republiku v 90. letech vykonal, je smutným paradoxem jeho žití.

10 2
možnosti
Foto

A co Klaus pro republiku vykonal? Tedy, dobrého? Vyškolen v Prognosťáku agentem KGB Karlem Köcherem?

Podařilo se mu zdiskreditovat pravici, a poškodit hospodářství zpackanou privatizací. ;-(

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS