Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skvělý článek!

A já jen dodávám - pro UltraKorektní:

ISLÁM není RASA !

Takže být proti této šílené středověké a barbarské ideologii NENÍ RASISMUS!

0 0
možnosti
Foto

Článek popisuje známou událost a reakci na nic (která byla i v našich mas médiích). U nás nic takového není a nic podobného nehrozí.

Takže odpověď zní, že se nás to netýká.

Pro autorku uvádím, že se v Africe provádí ženská obřízka, v ortodoxních židovských rodinách v Israeli se žení de facto děti, kde již cca 15leté dívenky poprvé rodí. Nepochybně se ve světě dějí další věci, které jsou zcela mimo naše chápání a kulturu.

Považuji článek za zbytečně alarmistický a z tohoto pohledu silně účelový.

1 3
možnosti

H52o26n26z83a 70V80r40á74n67a

4. 10. 2022 10:25

Co je účelového na článku, který poukazuje na násilnosti? A jak můžete tvrdit, že u nás nic podobného nehrozí? Vy víte jistojistě, že u nás nikdy nebudem mít problémy s islamskými imigranty? To si třeba v Anglii nebo (teď nově) ve Švédsku řikali taky...

3 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik