Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Snopku. Premierstvi je pro AB silna politicka funkce. Premier i pres koalici, prosazuje nejvice programu a usmernuje cestu vlady. Mit v rukou vsechny penize CR k dispozici a k tomu i silu MOCI zakodonarne ve Snemovne, je panem sveho postaveni. To provazelo jeho rozhodnuti v minulem, ctyrletem mandatu. Ta sila povzbudila prijmi jeho holdinku a to je znamo. Jeho dalsi mandat premiera, je doslova nutnosti po takove dlouhe dobe bez jakekoliv influence. Take citi tu volbu prezidenske funkce, jako kriticky rozbor jeho osobnosti. To urcite by neprineslo nic pekneho. Byt kandidatem v druhem kole proti generalu Pavlovy, ukazalo by se na jeho slabiny. Byt druhy, neni v jeho zalibe.

2 0
možnosti

No, kdyby se čirou náhodou s. Babiš prezidentem stal, znamenal by to postupný konec ANO, nebo přinejmenším velký ústup do pozadí. A toho si je myslím dobře vědom.

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu.Babis si to v Jihlavě zkoušel a dopadlo to v podstatě podle odhadů na 2.kolo volby prezidenta.Da maximálně 40 a nemá šanci... vláda se bude držet až do konce a pak se uvidí.Dnes se nedá odhadovat vůbec nic co bude na jaře natož za tři roky ....jsem zvědav koho Babiš pošle do prezidentských voleb místo sebe.

2 0
možnosti
Foto

Zkoušel, zkoušel. A tak tlačil na pilu, až mu na ní nezůstal ani jeden zub. :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 15,29
  • Průměrná čtenost 425x
Nepovažuji se za nijak zvláštního či mimořádného jedince. Má neobyčejnost spočívá snad jen v mé obyčejnosti.

 

Kontakt: jansnopek@hotmail.com

Seznam rubrik