Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)R^ Nechápu, co na Babišovi jeho voliče tak fascinuje.

2 0
možnosti
Foto

Ano, Babiš by byl k smíchu, kdyby neměl takovou podporu. V tom s Vámi souhlasím.

Na druhou stranu, pane Cillichu, proti Válkovi bylo podáno trestní oznámení např. proto, že když SÚKL vydal zprávu, že nedoporučuje očkovat děti a mladistvé, protože k tomu není důvod (respektive pozitiva nepřevyšují negativa), Válek toto nedoporučení ignoroval rozjel kampaň za očkování dětí od 12 let a nutil k povinnému očkování hasiče i vojáky. Vy, bojovník proti kovidovým opatřením důvěřujete této vládě? A to je jen jeden příklad.

0 0
možnosti
Foto

Vy jste podala proti Válkovi trestní oznámení? A proti předchozím ministrům zdravotnictví ne? Jak to? :-P

0 0
možnosti

Při včerejší Babišově tiskovce se mi vybavila situace po volbách (jestli se nepletu) tak z října 2014, kdy se ve štábu ANO sešla elita tohoto hnutí. Adriana Krnáčová se objímala s Monikou Babišovou a Eliškou Kaplický Fuchsovou, sekundovala jim Veronika Žilková, radovali se i Martinové Stropnický a Komárek... a kde dnes všichni jsou?

Do Jihlavy na podporu Jany Nagyové minulý týden vyrazila spolu s Babišem úplně jiná elita ANO: bývalí členové vlády: paní Schillerová, Dostálová a Havlíček.

5 0
možnosti
Foto

Tak jsem si vyjádření oběti politiky kartelu vyslechl. Nemám dojem, že se nějak výrazně lišilo od těch předešlých. Myslím, že to byl Babišův standard. Viník neúspěchu byl pojmenován - kartel, zatímco úspěch na komunální úrovni je výsledkem tvrdé poctivé práce (patrně umožněné nižší ostražitostí nepřejícího kartelu).

Domnívám se, že relativní úspěch opozice lze do značné míry vnímat jako dar z rukou 5tikoalice, která určitá témata nechává záměrně u ledu (stejně jako opozice). Už před parlamentními volbami bylo možno shledat, že se koalice nemíní určitým tématům věnovat. Jako by si to nechtěla dovolit. Jako by na ni někdo něco měl a mohl to použít. A hle, Dozimetr.

Co se týče úvah o vlivu vztahu k vládě na výsledek komunálních voleb, tak ten je samozřejmě značný. Někdy i zásadní, neboť občanovi se za určitých okolností (jež v ČR nastaly hlavně z vůle Putina) může jevit už samotná příslušnost ke konkrétní partaji jako více než podezřelou, ne-li varovnou či dokonce odstrašující skutečností.

Všiml jsem si reakce pana Rozsívala, který jako by nepochopil, že tzv. velká politika může mít na život občana vliv větší než ta malá (situace v Rusku je dobrým příkladem). Ale to vidíme často u populistů - kde nemají vliv, to je zbytečné. Přesto se tam cpou... Někteří i do EU parlamentu.

5 0
možnosti

Jo, to je divné, proč mediální špína na menší stranu v koalici, když hlavním soupeřem Babiše je přeci Fiala a ODS. Nevěřím, že by se u Babiše nenašla nějaká složka na někoho z ODS. Jedno je ale dnes jisté, na Vystrčila kompro nevyhrabali, takže se potvrdilo, že v čele senátu je slušňák, to se nám voličům povedlo. Ještě zbývá podobně instalovat slušného prezidenta.

Tohle je přesně ta asociace, kterou Babiš testoval a proč taky dnes tak zuří.

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Nezklamal jste. Posuzovat dle výsledku senátních voleb, čili voleb ke kterým chodí pouze známí a příbuzní kandidátů + pár nějakých nadšenců, zda voliči důvěřují či nedůvěřují vládě, je fakt úsměvné. ;-D

6 4
možnosti
Foto

I88v17o 30C29i52l92i47c91h

2. 10. 2022 20:59

Ale s tím přišel Váš Vůdce Babiš, ne já, nebo kdokoli jiný. Zapomněl jste?

16 2
možnosti
Foto

:-)R^ To jeho "kňůůůů" znělo jak rajská hudba.

10 0
možnosti
Foto

I70v14o 48C86i50l50i39c61h

2. 10. 2022 20:59

Bylo to osvěžující a velice zábavné :-)

5 0
možnosti
Foto

Andrej Babiš se naučil nové slovo kartel a teď je používá bez toho, aby věděl, co to slovo znamená.

V roce 2006 tehdejší předseda ČSSD Jiří Paroubek předvedl dokonalou etudu na téma jak neunést volební prohru. Nedoufal jsem, že ho ještě někdy někdo trumfne. A Babiš to dokázal.

8 1
možnosti
Foto

Babiš opravdu co slovo to perla. Tomáše Czernina napadl, že dostal stomilionové dotace.;-D

Ale nejvíc se mi líbilo jeho "žádný zámek ve Francii jsem nekoupil a hlavně, koupil jsem si ho za svoje".;-D;-D;-D

Karma

7 1
možnosti

Pro každé další volby doporučuji vše televizím nechat AB hovořit volně a neusměrňovat a on se znemožní sám. To že je Kalousek v jeho očích alcilotr víme, ale že je rocker tak to doposud dokonale tajil, prostě KARTEL

4 0
možnosti
Foto

Jj, Jakeš na Červeném Hrádku a Babiš kdekoliv - záruka kvalitní zábavy.:-)

9 1
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.