Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Většina diskutérů je natolik pyšných na to, že situaci v níž se nacházejí zvládají, jim by se přeci nic nemohlo stát, leč jak známo, pýcha předchází pád.

0 0
možnosti
Foto

Ano, kdo je neschopný, zbabral si život, nic neumí, má na krku exekuci nebo je vláčen po soudech, tak ten demonstranty pochopí. Podobně, jako pan autor.

Kupředu - levá? A nebo - jeden krok dopředu a pak dva zpátky?

Rv

1 0
možnosti
IS

Tak kapitalismus prý podporuje pouze bohaté. Tak díky za info, soudruhu.

1 0
možnosti
JL

Pane Jane Lněničko. Vas nadpis trochu prevratim. "DEMONSTRANTI NAS MUSI POCHOPIT". Vite, napsal jste 15% obcanu nechape. Takze tech 85% pochopilo ty citlive zakladni otazky.

Snad jim rici, ze at necekaji na to slavne - "Strana a vlada se rozhodla........!!, ale ze musi zacit sami myslet a hlavne, sami se EDUKOVAT !!!

Ti, kterym mozek neprijme ten novy smer, ti budou nepochopitelni ostatnimi obcany a budou na periferii lidskeho zajmu. Mohou demonstrovat, mohou kricet a mohou se i odstehovat. Tam, kde je pochopi, pane Jane Lněničko.

3 1
možnosti
Foto

Prostestujícím lidem na Václavské náměstí v polední manifestaci nešlo o to, aby si vymohli vyšší sociální citliost, ale jim šlo o jedno. Obrátit náš kurz ze západu na východ. To je jednoznačné a neodiskutovatelné. Chtějí z naší země udělat to, co představuje Bělorusko. Tváří se, že tohle je náš cíl. Český kníže svatý Václav plakal, když se díval na tu barbarskou hordu služebníků Hitlera. Podstatné je, že těch soudruhů bylo tak málo.

6 1
možnosti
MS

Klidně demonstranty chápejte jak je libo a rovnou se jich zeptejte kolik z nich volilo do senátu, když účast byla tak slabá. Nebo je 20% účast taky vina vlády?

3 0
možnosti
Foto

Nakonec obě dvě demonstrace a k tomu projev pana expremiéra udělaly svoje. I ti váhající došli k názoru, že TOHLE volit nebudeme. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 29,94
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik