Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dá se vypadnout ze sociálního systému, nebo být zasažen atom hřibem? Tvrdím, že nedá. Přitom je to tak jednoduché. Vůbec tam nevstupovat a neválčit. Co by tam rozumný člověk pohledával ... ?

Autor moudře píše. Rozumný člověk maká a zvelebuje si svou jeskyni. Podobně to dělá vedení země. Obchoduje, vytváří podmínky a přátelí se. Pak je určitě dobré vést mírové rozpravy. Po nálevnách, cestách, na rekreaci.

Proč by si měl, normální hospodařící člověk - osvojovat zásady sociálního systému? Podobně, proč by si přivlastňoval rovnou celou pláž jiného státu, na které se slunil? Pracujme, hospodařme, přátelme se a obchodujme. Neřešme velikost země, řešme její kvalitu. Jak se v ní žije. Spousta problémů odpadne ihned ... :-)

3 0
možnosti

Máte pravdu.

Sociální systém máme asi uložen v genech jako mravenci nebo včely. Ploty na hranicích jsme již překonali, ale to vlastnictví pozemků nás bude trápit ještě dlouho. Úvahy o legální a nelegální imigraci jsou stejná pitomost. Argumentem mohou být pouze podmínky k životu. Pozvolna se ukazuje, že před pár set lety byla celosvětová katastrofa a církvi se jí podařilo zatajit. Píši záměrně církvi, protože politické orgány té doby byly schvalovány církví skoro na celém světě. Rozvaliny staveb z té doby nejsou romantické kulisy na obrazech, ale dokumenty o katastrofě. A mnozí vedoucí představitelé by ten červený knoflík stiskli okamžitě.

0 0
možnosti

" ... Někteří by dokonce odpálili i jaderné zbraně. ... " ano, máte pravdu, hnus tryská z prohlášení ruských představitelů a jejich mluvčích

4 0
možnosti

".... Proč jsme odmítli mírové rozhovory na Ukrajině...." vy jste byl členem nějaké skupiny, která odmítla mírové rozhovory??

6 0
možnosti
Foto

Autor si bere za vzor mírové dohody z Mnichova ;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........