Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O tom, že Putin nepředstavuje nic dobrého, ba naopak, není žádného sporu. To snad ví každý příčetný člověk.

Co mě však zaráží, je, že se spousta lidí domnívá, že je jediným na světě. Ano, v současné době je v souvislosti s válkou na Ukrajině, kterou zahájil a v níž nadále pokračuje (dokonce s nedávným vyhlášením částečné mobilizace a s neomluvitelnymi výhrůžkami jadernými zbraněmi), nejvíce vidět. Ale mimo něj existují ve světě zároveň další, potenciální vrazi, zloději a mocichtiví jedinci, kteří sice momentálně nejsou tak moc vidět, ale kteří zrovna tak nejsou pro svět žádnou bezpečnostní zárukou....

2 4
možnosti
Foto

A co jako? Omlouvá to snad Putina v tom, co dělá? Nebo co jste tím svým cancem psaným ve stylu - "... vy zase mlátíte černochy" chtěl světu sdělit?

0 0
možnosti
Foto

Bez komentáře: R^R^R^. Víc není třeba dodávat.

4 0
možnosti

L97u93d40ě81k 14T82o15n14d32r

1. 10. 2022 12:06

Já jsem ve svém okolí vypozoroval, že základním motivem PRO-Putinovců je:

1) strach ze ztráty vlastního blahobytu (bude drahota, nezaměstnanost, chudoba... tak to raději ustupme Putinovi a bude zase "dobře")

2) nemají rádi Američany. Prostě nesnášejí USA - a proto podporují Putina jako protiváhu USA (a je jim jedno, že se podobají těm Ukrajincům, kteří za 2. sv.v. nenáviděli Stalina a proto vítali Hitlera...)

5 0
možnosti

Formuloval jste to přesně a trefně. R^

3 1
možnosti

A kdo velebí Petra Fialu a nebo Andreje Babiše ?

0 2
možnosti
Foto

Já Babiše nemusím, ale vážně ho chcete srovnávat s válečným zločincem a hromadným vrahem Putinem?8-o

4 0
možnosti
Foto

O12t87a69k93a13r 14S42e71k95l

30. 9. 2022 22:09

My lidé jsme asi nepoučitelní. ještě včera jsme se ptali , jak naši předkové ve třicátých letech minulého století byli tak naivní , že nezastavili Hitlera , pokud byl čas. To bylo různých delegací , co jezdily do Berlína a vracely se se zprávami _ mír byl zachráněn. Ale ho..o zachráněn.

Teď máme obdobného šílence snícího o tisicileté říši , už byly i anexe okolních území / před pár lety Krym / a naši politici všech demokratických zemí to opět chtějí "vysedět" - Merkel , Macron....

Takže : historie se opakuje ? Nebo ještě něco uděláme ?

3 0
možnosti

Znáte někdo takové lidi osobně?

0 0
možnosti

pisete "Jak mohou donekonečna mlít o tom, že Západ provokuje Rusko, že je svatá povinnost a právo Ruska se tomu postavit, a to dokonce za použití jaderných zbraní?"

to se da i otocit

"Jak mohou donekonečna mlít o tom, že Rusko provokuje USA, že je svatá povinnost a právo USA se tomu postavit, a to dokonce za použití jaderných zbraní?"

staci si vzpomenout na rijen 1962

2 4
možnosti

Otočit se to nedá Rusko je agresor napadající jiný stát. Civilizované země se tentokrát, na rozdíl od 68 roku, spojily na obranu napadeného .

7 0
možnosti

;-D

No to je zase úžasná diskuze.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám