Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Blogy na idnesu jsem nějak přestal sledovat asi před rokem pro jejich pád do nezajímavého stereotypu, ale teď mě sem přivedlo něco jiného a já si řekl: "svět se hodně změnil, změnilo se i hodně lidí, co to udělalo s místními? Co to udělalo s panem Nožičkou?"

Ale ne, je to dobrý. Celá ta obrovská tragédie na Ukrajině je pro vás jen jakási drobná lapálie, o které se ve slušné společnosti nemluví a ze které stojí za vaši pozornost jen jediný apekt - jak svět křivdí skřetům:) takže dobrý, tady je vše při starém, ten neurčitý pocit, že po přečtení blogu se musím důkladně vydrbat mýdlem, je tu pořád:)

1 0
možnosti

Mit v cele Gottwalda je ekvivalentni tomu, kdyz Rusko napadlo Ukrajinu? Kam na ta hloupa srovnani chodite?

0 0
možnosti

A má smysl trestat ukrajinské boxery tím, že nesmí vystupovat pod svou vlajkou?

0 0
možnosti

To je samozřejmě od toho ruského prezidenta IBA trapné, o tom žádná.

0 0
možnosti

Chtělo by to článek o dřívějším bojkotu Jihoafrické republiky, ve kterém by se pan učitel zastal nebohých jihoafrických sportovců, kteří neměli s politikou nic společného a odsoudil tento nesmyslný krok, který ničemu neprospěl a pouze přispěl k zhoršení porozumění mezi národy.

4 0
možnosti

Vazeny pane Josefe Nožičko. Nevim, ale zacatek vaseho clanku pouzivate jmena Gottwald, Zapotocky a dalsi ty komunisticke papalase na ospravlneni sve doktriny.

Verte, ze mi prisla okamzite na mysl osoba, ktera rozvraci vase tvrzeni. A je to proslavena osoba. Na tu si vy nemuzete pamatovat. Predstavte si, ze dosahl jednu zlatou (1947) a jednu olympickou stribrnou medaily v hokeji (1948). A navic se stal Wimbledonskym vitezem v tenisu.

Ano, byl to muj milacek, muj vzor sportovce a velky propagator Ceskoslovenskeho statu. Kdyz jsem se s nim setkal co by skoro desiti lety kluk, byl ke me vlidny, dokazal mne povzbudit i Mirka Svendu v nasem usili v tenisu. Stalo se tak ve Zline, kdy se otviraly 3 antukove kurty vedle fotbaloveho hriste Letna (dnesni misto prvoligoveho muzstva)

Jmeno tohoto sportovce je JAROSLAV DROBNY. Wimbledon zvitezil jako egypsky obcan. King Farouk mu predal obcanstvi osobne. Po dviou letech prohry ve finale, 1954 byl jeho rok presto, ze byl 32 roku stary. Zvitezil nad australanem Ken Rosewall.

Drobny nemohl hrat za CSR po sve emmigraci na zapad (1948) Vsak jeho osobnost byla velmi popularni v Britanii a proto kral Egypta jej udelal obcanem. Zil velmi skrovne, protoze v te dobe hraci tenisu byli amateri. Zemrel 2001, 13 zari.

Snad je cestne pro mne se zminit o mem priteli Mirku Svendovi, bydlici ve stejnem cinzovnim dome jako ja, ktery se snazil vice nez ja v tom tenise a dosahl finale v CSSR v tomto sportu.

0 0
možnosti
Foto

Opět od Vás deagogie od prvního odstavce, nic jiného totiž strovnání současného Ruska s ČSSR před rokem 1989 není.

Všem by bylo úplně jendo jestli v čele Ruska stojí Putin, Medvěděv případně Kadyrov či Gorbačov nebo dokonce "báťuška car".

Důvod proč něchtějí v mnoha zemích Ruské sportovce či sportovce působící v Rusku je ten, že Rusko napadlo sousední stát, ne to kdo stojí v jeho čele.

A ano pokud toto napadení ti konkrétní sportovci neodsoudili je v pořádku je nevpustit do země a pokud to kvůli Schengenu není možné tak jim neumožnit nastoupit (poku pro to je nějaký zákonný rámec)

3 2
možnosti

A jak konkrétně byste si ten "zákonný rámec" představoval? ;-)

2 1
možnosti
Foto

J94a78n 34Š37i25k

28. 9. 2022 13:08

Oni jsou to Rusové stejně jenom podle rodného listu. Hokej provozují špičkově za špičkové peníze. V zemích toho Ruskem nenáviděného Západu mají svoje domy, bazény, vzdělání pro děti, volný pohyb a lékařskou péči, kterou se jim v Rusku nikdy nedostane. Dokonce tady mohou i protestovat a drát se za svá lidská práva, když by jim někdo neumožnil hrát. Tady je to každému úplně jedno,na rozdíl od jejich rodné země zaslíbené, kde si nemohou ani sednout na zem s prázdným papirem nad hlavou. Proto vsechno na ně klidné běžte a povzbuzujte je z tribuny. Vaše věc, vaše svědomí, vaše morálka. Hezký den a bojujte dál za jejich práva, určitě se neobejdou bez vašeho zastání

6 2
možnosti

Jediný pan spravedlivý na celé planetě ?

;-D

1 0
možnosti

Není nad to zažít atmosféru NHL přímo v USA nebo v Kanadě. Ruské hráče v NHL bych nediskriminoval. :-)

4 2
možnosti
Foto

mně z té přestřelky od začátku vycházelo, že to tak nějak dopadne. Jinak ani nemohlo. Všichni se nejedli a přitom zůstali celí, ta rétorika kolem z obou stran byla pouze k pobavení.:-)

3 0
možnosti

A už je to tady! "Ochraň svého Rusa část 21". Blog si drží svou tvář! ;-D Jinak abych byl trošku vážný, to vaše srovnání je hooodně mimo.

9 4
možnosti

Mně zas přijde hoodně mimo celý váš příspěvek (tedy ne, že by to bylo u vás v poslední době něco výjimečného... ;-D).

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS