Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ST

Výprask! Výprask!!!

Už aby vládlo ANO+SPD!!!

2 0
možnosti
JZ

Referendum o Fialově vládě, to je pouze zástěrka neschopnosti opozice nabídnout kvalitní komunální témata a důkaz její personální vyčpělosti. Například KSČM nabídla jako lídra kandidátky v Českých Budějovicích Vojtěch Filipa, který je už dávno za zenitem. ;-D

4 2
možnosti
ST

Fakt jo? ;-D Vždyť on je přeci "pohřbil".

No jo, jsou to přeci komunisti... ;-)

4 0
možnosti
Foto

Volby jsou, pane Merto, prostředkem zastupitelské demokracie. Referendem je prostředkem demokracie přímé. V České republice máme zaplaťpánbůh stále ještě demokracii zastupitelskou, takže volby nejsou (nikdy nebyly a nikdy nebudou) referendem, přestože se takový hloupý obrat hojně vyskytuje i v různých médiích .

7 0
možnosti

Ale jděte. Burza evropská – lipská, plyn cca 200 dolarů/1 MWh. Burza v USA (světová cena nejen cena v USA) cca 25 dolarů/1 MWh. Jinak zjednodušeně řečeno evropské, české firmy, které potřebují plyn nakupují plyn za cenu lipské burzy, všechny ostatní ve světě (nejen americké) za cenu burzy v USA. Jedný novinář se odvážil napsat pravdu – Erik Best.

„Včerejší projev premiéra Petra Fialy k národu byl zatím nejblíže k tomu, aby vyhlásil národní politiku deindustrializace. Navenek se snažil ujišťovat a povzbuzovat domácnosti a firmy, přičemž se uchýlil k několika nepravdám. První z nich bylo jeho tvrzení, že kabinet zastropoval ceny energií. Nebylo přitom přijato žádné konečné legislativní ani výkonné rozhodnutí. Stejně tak nebylo přijato žádné rozhodnutí o zdanění mimořádných zisků firem těžících z energetické krize nebo jím zmiňovaných vysokých cen. Asi podesáté zopakoval, že jeho vládě „se podařilo zajistit dostatek plynu pro naši republiku pro případ, že by Rusko dodávky zcela zastavilo“, ačkoliv o tom nebyly předloženy žádné důkazy. Česká průmyslová základna je ponechána napospas, přesto Fiala zopakoval svoje heslo o práci na „energetické suverenitě“. Včerejší projev byla slova premiéra, který dohlíží na deindustrializaci své země a vinu svádí na cizí mocnost.“

https://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2022-09-19

Ostatní novináři pro "autocenzuru" jak z doby komunizmu ne. Pokud voliči budou informováni, referendum to bude, ti neinformovaní se samozřejmě referenda nezúčastní. ČT neinformovala, neinformuje a informovat nebude zcela jistě.

5 8
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.