Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Prosím, nazývejme věci pravými jmény, energie jsou drahé, protože NĚMCI mají málo energie z občasných zdrojů a pálí plyn v elektrárnách. Němci jsou hlavní důvod vysokých cen. To že Francouzi mají nedostatek je důsledkem jejich šlendriánu pri stavbě elektráren.

10 0
možnosti
Foto

Němci můžou za to, že se máš blbě a ty s tím nic dělat nemůžeš, tak to je a tak to bude

0 0
možnosti
Foto

J85a93n 85Š74i55k

17. 9. 2022 7:42

Byl bych pro zastropování, kdyby tu už byla nějaká katastrofální situace a zítra hrozilo, že lidé budou umírat na ulicích. To však tady zdaleka není. Hlavním motorem rozhodnutí politiků je proto tlak voličů jejichž hlavním motorem je závist . Ne levičátství. Závist v malé hezké kotlině rozhoduje. Hezký den

1 1
možnosti
TV

cele levicactvi ale prece je jen o zavisti

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli si to uvědomujete, milý "kolektivisto", ale momentálně tu oslavujete situaci ne nepodobnou zhoubnému bujení např. typu akutní leukemie. Ceny energií se zcela utrhly ze řetězu do té míry, že mohou základní stavební jednotky společnosti zahubit dříve, než se dostaví případný kýžený celospolečenský profit z případného zisku. Takže s posměchem nějakému kňučení se laskavě běžte třeba ....vyfotit.

17 0
možnosti

Pokud chcete kritizovat levici, či socialisty, byli by fajn tomu aspoň trochu rozumět a ne o tom psát úplné číčoviny. Přerozdělování a regulace cen jsou základní principy levicového či socialistického vedení ekonomiky. Podnik v socialistickem vlastnictví měl především lidu sloužit, měl nějaký svůj plán rozvoje, svoje plánované ceny atd. Podnik ve vlastnictví lidu v levicovém režimu rozhodně nemá v popisu práce napálit tomu lidu násobné zvýšení ceny v zájmu lepšího zisku.

0 0
možnosti
Foto

Pan doktor totiž rozumí všemu. To pochytil od paní Markétky.

Já asi budu muset napsat blog o laparoskopické operaci žlučníku s použitím náplně CO2.

A uvidíme, co on na to. ;-D

3 0
možnosti
Foto

;-D Autorovo JÁ z jeho článku zase až čouhá. Ale, není v tom sám, že:-P

5 0
možnosti
Foto

Vy jej však zdárně doháníte. ;-D

0 0
možnosti
JL

Takže my daníme ČEZ 15% a Němci svoje podniky 25%? To jsme fakt grandi, protože tenhle stát se propadá do dluhové pasti (ekonomové) a časem nebude schopen platit ani úroky z dluhů. Samozřejmě ODS a TOP nemůže zvedat daně, protože je to strana bank, koncernů, prostě kapitalistů a buržoustů, potažmo podnikatelů a živnostníků. Ale jak vidno, je to problémek.

0 4
možnosti
IS

Patříte k těm mnohým lidem, kteří tvrdí, že vyšší daně = prosperita?

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 31,39
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik