Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Ano, jsem rád, že vaše vláda skončila.

8 1
možnosti
Foto

Několik poznámek

A/ odborář Středula nikdy nepracoval. Od svých cca 21 let je profesionální odborový předák. Mně nevadí jeho nagelované vlasy, ale třeba to, že si nikdy nepošpinil ruce opradovou prací. Ten nemá co žvanit o chudých lidech.

B/ současná situace není dána rozmařilostí současné vlády, ale tím, že zdědila po vládě slovenského estébáka vyžranou zemi. K tomu nádavkem ruskou agresi a vydíráním i naší země, která mohla již v minulosti provést opatření, abychom nebyli na plnu úplně závislí na Rusku. Kdopak že to odmítl udělat? Pan Fiala to nebyl

C/ Tato země naopak hájí tuto zem před podobnými, jako je Jiří Paroubek, který by rád uplatnil tzv. pragmatismus, což v současném pojetí je opětově strčit hlavu do ruských útrob.

D/ už jste, mistře diskusí, sehnal prachy na kampaň? Docela rád bych vás viděl mezi kandidáty, aspoň by tam byla nějaká legrace.

21 4
možnosti
ST

"Vláda,.............. by měla být co nejrychleji odstraněna."

Jak a kým?

5 0
možnosti
Foto

Panem Paroubkem přeci. Nejlepší diskutér střední Evropy, machr na všechno.

7 2
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,33
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik