Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

„Tok plynu z Ruska už dál nehraje žádnou roli v mých propočtech,“ prohlásil dnes německý ministr hospodářství Robert Habeck a dodal: „To jediné, co spolehlivě přichází z Ruska, jsou lži.“

"Vláda nehájící národní zájem musí skončit". Jako adept na gubernátora Doněcké republiky, bych napsal totéž. Jiří chápu, už je těžké se někde uchytit. Roky běží, mám pochopení ... :-)

9 0
možnosti
Foto

Taky nejsem odvázaný ze současné vlády, ale alternativa? Sociální demokracie pro mě neni obludná strana a klidně napíšu, že do spektra parlamentních stran patří, ale takhle...Jedině tak s marťany.

4 0
možnosti

Vy máte na iDnes (MFDnes) otevřené dveře jen proto, že vaše tendenční texty náramně vyhovují majiteli Mafry v předvolební kampani. Jestli se domníváte, že vám to nějak pomůže ve vaší vlastní politické kariéře, jste na velkém omylu. Vy už jste skončil a teď jen plníte roli užitečného slabomyslného.:-/

7 0
možnosti
Foto

Jiří. Kdysi jsem vám z legrace volal na mobil. Představil jste se a já říkám: „Nazdar Jirko, tady Míra!“ a vy na to: „Který Míra?“

„No přece Míra z Pankráce, seděli jsme spolu!“ a vaše odpověd byla: „No to mě asi taky jednou čeká..“ Čímž jste v podstatě přiznal, že nemáte čisté svědomí.

Opravdu vás baví, být politickým škůdcem?

Co to pověsit na hřebík a dál občanům konečně pokoj?

Myslíte, že si ho nezaslouží?

5 0
možnosti
LS

Já si myslím, že to bylo od něj řečeno v legraci.

Zase takové závěry bych z toho nedělal.

2 0
možnosti
Foto

Však ta Vaše také skončila! Rv

6 0
možnosti
JP

Skončit musí Paroubek s nesmyslnými a realitě neodpovídajícími požadavky, spíše štěky do prázdna. Paroubkovo proti ukrajinské tažení odpovídá svou trapností a amorálností řečníkům na sobotní demonstraci. Volání po konci války - asi si ho představuje pouze jako ukrajinskou kapitulaci. Válka může skončit snadno - stačí, když agresor,útočník tj, Rusko přestane útočit a stáhne se z ukrajinského území. Nebo snad chcete ze současné energetické krize obviňovat Ukrajinu nebo Fialu?

14 1
možnosti
JP

Jiří Paroubek kandiduje v roce 2018 do Senátu, jak píše pod svým portrétem. Takže podle něj máme nyní před rokem 2018 a vládu Babiše s Hamáčkem, která nehájí národní zájem, a proto musí skončit, jak praví v nadpisu. Říká se tomu regrese. Ta je ovšem mnohem hlubší, neboť kratochvíle lezení do zadnic kremelských pohlavárů se datuje ještě před rok 1989.

4 0
možnosti
Foto

V senátních volbách 2018 kandidoval v Ostravě. Skončil z 8 kandidátů na čestném předposledním místě, přičemž jej přeskočili úplní exoti z tohoto regionu. Lidově se tomu říká výprask.

Mně ho začíná být líto. On se tak snaží a všichni na něj kálí. Doufám, že si otevře transparentní účet do presidentských voleb. Moc bych se těšil na diskuse kandidátů, kde by byl i on. Ta jeho moudrost, rozvaha a rétorika, to je balzám pro ucho.

5 3
možnosti

P82e96t30r 61Č63e48r36n49ý

6. 9. 2022 17:05

Jyrko, na sobotní demonstraci žádných 100 tisíc lidí opravdu nebylo a na pódiu byla proruská sebranka :-P

12 1
možnosti
MS

Protože Jyrku nikdo na podium nepozval. To by přišlo i víc jak milion.

3 0
možnosti
AT

Teď jsem si to přečetl pořádně: prý ukončit bratrovražednou válku. ... tak se zeptejte nějakého Ukrajince nebo i Rusa, jestli považuje druhou stranu za své bratry. To pomíjím otázku, jak můžeme my tuto válku zastavit

8 1
možnosti
LJ

Budete asi nemile překvapen, ale 2 milony Ukrajinců bylo v Rusku před Majdanem. Další dva miliony Ukrajinců uteklo do Ruska po únoru 2022.

To je, panene Tichero, 10% obyvatel Ukrajiny!

V ČR je také 10% obyvatel Slovenska a naši politici a umělci jim také říkají "naši bratři".

Navzdory tisíciletému spolužití Čechů a Germánů, nenazývame je svými bratry, ale sousedy (milí přátelé jim říkají jen jejich oddaní ). Jak nazývají Germáni sousedy Čechy psát nebudu.

0 0
možnosti
JZ

Pro tuto zemi bylo štěstí, že byl odstraněn Jiří Paroubek. :-)

12 2
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,33
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik