Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Napsal jste moje myšlenky lépe, než bych to dokázal já sám. Děkuji.

11 1
možnosti
JK

To nevím, ale jsem rád, když se na to díváte stejně.

0 0
možnosti
MV

presne tak, presne tak

moc vas zdravim a preju fajnovy dny

13 2
možnosti
JK

Děkuji, i vám pěkné dny.

1 0
možnosti
NP

Pane Kvapile, napsal jste to výborně. R^

18 1
možnosti
JR

J32a96n 42R42á82ž

6. 9. 2022 14:16

Nechme se překvapit, jak se počet sedmdesáti tisíc zaprodanců Kremlu, kteří se odvážili v sobotu požadovat demisi vlády do konce roku roku znásobí a to bez jakéhokoliv Putinova snažení.

Ti, kdo jen většinou blábolili na jevišti, jsou pro vládu relativně bezvýznamní, ale těch sedmdesát tisíc, co pod tím podiem stáli, pro vládu zajímaví musí být.

PS. Jakeš a spol. říkali o účastnících demonstrací v roce 1989 něco podobného, a jak dopadli.

13 6
možnosti
JK

Nechte se překvapovat, čím chcete. Pokud se z lidí, kteří demonstrovali a kteří se k nim přidají, vytvoří dav, budou nebezpeční. Hitlerův a Röhmův Sturmabteilung čili SA byl zpočátku také k smíchu. Pokud ovšem doufáte, že vám tihle pomohou s řešením jediného vašeho problému, budete zklamán, leda byste se stal aktivním "řečníkem" k davu.

Srovnávat tuto demonstraci s demonstracemi v roce 1989 je, promiňte mi ten výraz, idiocie. Tehdy šlo o pád totalitní diktatury, organizátorům této demonstrace jde o nastolení totalitní diktatury.

18 4
možnosti
ST

Díky za tento článek, souhlas. R^

11 2
možnosti
JN

J15o91s19e28f 21N20i12k61l

6. 9. 2022 14:15

Nejde tak ani o to co kdo řekl, ba ani o svetr navíc, ale o to jestli budou fungovat služby(školství, zdravotnictví...), kolik firem se položí kvůli předraženým energiím, jestli se položí automobilky,...atd. O kolik se zvýší (zatím velmi nízká) nezaměstnanost, počet exekucí...to lidem šrotuje v hlavě, to je pochopitelné.

Vy máte od vlády dostatek informací, jak bude vyhrocenou energetickou situaci řešit? Podělte se o ně s námi neinformovanými.

7 11
možnosti
JK

O to, co na demonstraci kdo řekl, sakra jde.

Budu kontrovat protiotázkou: Na demonstraci vám někdo prozradil, jak by se vyhrocená energetická situace měla řešit?

12 5
možnosti
JK

Tak jsem se podíval na jejich web, dávám copy&paste[1]:

- mentalita a národní zvyky a pohledy Čechů, Moravanů a Slezanů se od zvyků a pohledů Ukrajinců značně liší. Tyto odlišné životní přístupy i jazyková bariéra jsou nebezpečnými prvky pro klidné soužití obou národů na území České republiky (norimberské zákony)

- Česká republiky by měla usilovat o dosažení vojenské neutrality, nezapojování se do války. Pokud vypukne válka mezi Západem a Východem, Česká republika se nesmí stát místem bojiště (vystoupení z NATO během války s Ruskem)

- Je nutné začít dělat daňovou a dotační politiku takovou, aby zisky z výroby a prodejů uskutečněných na našem území také na území České republiky zůstaly (běda, u koho se najdou doma nějaká EURA!)

---

Kde tohle můžu podepsat? Nikde. Podepsat bych to nemohl ani kdybych chtěl. Není to možné. Oni totiž žádné podpisové archy nemají., ani na webu. Milion chvilek měli vždy na místě mraky podpisových archů s jejich požadavky a na webu samozřejmě taky. Takže až seženete pár desítek tisíc lidí ochotných se pod ty žvásty osobně podepsat (;-D;-D;-D), dejte mi vědět.

Organizátoři si prostě ukradli demonstraci proti vysokým cenám kvůli vznesení řady pološílených požadavků, ke kterým jim jednak nedal nikdo souhlas, druhak i kdyby někdo chtěl, tak ho ani dodatečně stejně dát nemůže.

Teď bych měl ještě říct, co si o těch organizátorech myslím. Ale to by mi tady rychle smazali příspěvek za vulgaritu.

[1] https://www.naprvnimmiste.cz/#plan-obnovy

12 0
možnosti
JK

Díky za příspěvek. Mám jen výhradu k tomu, že organizátoři demonstraci ukradli. Oni ji svolali záměrně kvůli tomu, aby tyto požadavky vyhlásili a čekali, jek se k nim demonstrující postaví. Nyní od nich sice někteří účastníci couvají, ale na demonstraci nikoho nevypískali.

5 0
možnosti
Foto

Absolutní souhlas a karma R^

15 2
možnosti
JK

Děkuji. V poslední době se naše pohledy na problémy docela shodují.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

11 2
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik