Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vláda má mluvit s těmi lidmi,kteří jí živí svými daněmi.A to je pro mne stále lid tohoto státu! Já bych určitě takové lemply neživil!!!!

5 2
možnosti
JK

Kdo vládu živí - ti demonstranti, nebo Vrábel, který dluží kdekomu?

4 0
možnosti
Foto

R^ Zaostalí chudáci, ubožáci, zplanělí smolaři, z nichž pobertové, chmatáci a šejdíři se stali - ti nazýváni byli chamradí. Pro bílé límečky se tedy toto slovo jaksi nehodí. Tak ať. Mně vyhovuje. Pro ty, kdo prodávají se za třicet rublů Rusovi a slibují mu celou zem. Hleďme jen, jak ten či onen před vykřičenou pastí lucernu rudohnědou pulíruje. Vlastenec. Čert ho vem. Namám nic slolečného s tou jeho vlastí.

3 4
možnosti
JK

Především na toho hlavního organizátora Vrábela to sedí. Před chvíli jsem si poslouchal názory demonstrujících, proč tam přišli a kdo současnou situaci vyřeší. To opravdu nebyli vystrašení lidé, ale jak píšete, chudáci a ubožáci se zatemnělými mozky. Například - budu volit Skálu, protože jsem se měl za komunistů dobře. O čem se s nimi bavit.

6 0
možnosti
Foto

Když si přečtu níže v diskusi příspěvek pana Ráže, je mi jasné, že někteří (mnozí?) z nich pochopit nechtějí. Do šiku je formují kreatury a zaprodanci, kteří za ty, kteří mají oprávněný strach, nic nevyresi. Vám za článek karma.

11 0
možnosti
JK

Pan Ráž je v zásadě ukázkou toho, jaký smysl má s demonstrujícími mluvit. Děkuji.

5 0
možnosti

Dobře jste to napsal.R^R^ Sdílím názor režiséra Hřebejka. Ať se někteří účastníci demonstrace obhajují, že tam údajně přišli jen z obav o svou budoucnost, tím, že mlčeli k některým projevům řečníků, nebo extrémistům v davu, se k nim přiřadili.

11 2
možnosti
JK

Jistě, ale oni to neradi slyší a čtou.

2 0
možnosti
Foto

Velká karma, pane Kvapile. Já už jsem psala v jedné diskusi a napíšu to ještě jednou: Raději budu mrznout doma v obýváku, než u Putina na Sibiři.:-)

14 6
možnosti
JK

Děkuji. Tam bych také mrznul nerad.

1 0
možnosti
MS

Obávám se, že takhle logický text se stejně nesetká s pochopením dotčených uražených, kteří se snaží vysvětlit, že nejde o lidi na pódiu, ale lidi na Václaváku. Premiérovo sdělení taky není o autorovi premiérovi, ale o obsahu sdělení, které by bylo úplně významově stejné, kdyby vyšlo od Andreje Babiše, který některý lidi na pódiu pojmenoval jako magory, nebo někoho jiného.

Prostě chtěli oprávněně protestovat proti těžkému byznysu s energiemi a jejich záměr a účel někdo na pódiu přežvejkal a vyflusnul na jejich tvář jako žumpu rusofilního PR, kterému nadšeně tleskali. A teď je uráží nastavené zrcadlo.

7 1
možnosti
JK

Bylo by divné, kdyby s setkal s pochopením právě těchto lidí. Navíc je dost takových lidí, kteří radši rozbijí zrcadlo, když se jim vlastní obraz v něm nelíbí, než by se sebou něco udělali.

1 0
možnosti
JP

J19a71n 20P89o37l91á47k

6. 9. 2022 16:03

Dobře sepsáno, všem obávám se, že ti, o kterých píšete, souhlasit nebudou

5 1
možnosti
JK

To je jasné, že nebudou souhlasit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik