Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Na té demonstraci nabídl marxista Skála, že se nezištně obětuje a stane v čele delegace, která pojede do Moskvy vyjednat dodávky plynu. A ten dav to vyslechl a ti lidi nepískali.

Víte, tohle je taky signál.

12 0
možnosti
PK

Už to kdosi pravil v pořadu Prima, sociolog. není důležité ,kdo organizoval, podstatné je kdo a proč tam dorazil, že se přiživili další a další , s tím nelze nic udělat, ostatně na demo Milion chvilek to nebylo jiné..

3 1
možnosti
MB

Kterou pravdu Mirko, máte na mysli? Tu objektivní-subjektivní, pocitovou-mínusovou, historickou, konkrétní, vítězovu- nebo poražencovu. Nebo více hlav více ví? Recepty sice žádné - no zase pravda, jde o tu hojnost. Myšlenka není ničím, masové shromáždění je vším ... :-)

5 1
možnosti
MB

Často píši, že mne kdysi strýc vzal na vysušenou velrybu na náměstí. Úspěch ohromný, lidí plno. Netušil jsem, že výstava exotů na pódiu - tu akci naprosto trumfne! Vážně, dát dohromady vítače Skálu -vojsk SSSR 1968, Kobzu, Lóru v triku, za Srbsko motorkáře Foldynu, PRO Raichla, exekucemi zahlceného Jakuba Netík a dokonce hňupové byli ... !

Uznávám, na to můj kytovec tehdy vůbec neměl ... :-)

9 3
možnosti
MK

Až jich tam bude příště přes 100 tisíc, budeš vylepovat co?

Peníze na akce Michprdu končily kde? ;-)

6 4
možnosti
MK

R^ dobře popsáno.

Fialová úderka vás ale nepochválí. ;-D

11 6
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
"Lidé se nemění, mění se jen prostředí"

 

Seznam rubrik