Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdybych někdy podléhal pocitu, že se celkem daří, přečtu si pár názorů tady a je to pryč. Nikoliv v oblasti hospodářské a ekonomické situace, je to o lidech, jejich povahách, jejich schopnostech a ochotě být infantilně ubohý a trapný, záštiplný a stranický. Jedeme v dost silném průšvihu a může být ještě hůř, ale tady čtu o úderkách, pragmatické spolupráci s Putinem, který vlastně za nic nemůže a demonstracích, které ač prorusky laděné a podvratně zaměřené, jsou prý vlastně občanskou nepokojeností s vládou, a ačkoliv vyzývají k nabourání postavení státu, chtějí prý jen neschopného Fialu nahradit (všeho)schopným Babišem.

Nemyslím, že je vhodné hrát si na manšafty, ale když už to někdo potřebuje, měl by si ponechat funkční mozek a nebýt hloupý za každou cenu.

10 0
možnosti
Foto

Premiér Fiala se vyjádřil, že organizátoři sobotní akce šířili proruskou propagandu. Jestliže to někteří účastníci demonstrace nepochopili a vztáhli premiérova slova sami na sebe, tak je to jejich problém.

14 0
možnosti
ST

A někteří demonstranti opravdu proruští jsou (viz např. trička s Putinem).

4 0
možnosti
Foto

Prý bychom měli kupovat plyn přímo z Ruska sami. A co myslíte, že bychom pak z ruské strany uslyšeli? Nejspíše asi toto: "Tak holoubci, vy byste od nás chtěli kupovat levně plyn. Tak potom musíte okamžitě přestat podporovat Ukrajinu a přestat podporovat všechny protiruské sankce. A my se potom rozmyslíme, zda vám nějaký ten plyn prodáme."

14 0
možnosti
LH

Oni to třeba Němci, Rakušané a Maďaři slyšeli?

5 0
možnosti
ST

Článek mi vyznívá tak, že už aby vládlo ANO+SPD, je to tak p. Hromasi?

6 0
možnosti
Foto

Za pomoci komunistů pochopitelně...

5 0
možnosti
JK

Domníváte se, že protiukjajinský postoj nás zahřeje? Jak?

1 0
možnosti
JH

J24a62n 12H97a91r25v66a74n

6. 9. 2022 9:30

Ale kdeže, premiér demonstraci viděl. Ale pochopte už, že on kromě bezobsažného žvanění nic jiného neumí. Na Antibabiše to stačilo, ale teď je v koncích. :-/

9 12
možnosti
PD

jestli Fiala vyučuje politologii, tak musím studenty politovat. protože to, co řekl na účet těch demonstrujících, to politik z úst vypustit nemůže, pokud chce být i nadále politikem. Navíc politik ve funkci premiéra. mám dojem, že svou auriolu distingovaného politika vážícího každé slovo hodně pošramotil.

9 5
možnosti
Foto

Urazil lid?Vy tady mluvíte za všechny?Ti lidé kteří šli dělat dobrovolně křoví pro proruské stranicky a komu nisty jsou jen malou částí obyvatel a dehonestovali jen sami sebe.Vy by jste šel někam co spoluorganizuje komunisté a řeční tam jejich předsedkyně a kandidát na prezidenta,který je profláknuté starý stalinista a milovník Ruska?

11 5
možnosti
PD

naprosté většině lidí je šuma fuk, kdo to organizuje a kdo tam vystoupí. nebo snad při sletech michprdu si lidi zjištovali, že vystoupí Svěrák s Hřebejkem?

7 4
možnosti
LJ

Masová účast organizátory demonstrace jistě potěšila. Udělají další demonstraci, možná na Letné, pak další - a to by v tom byl čert, aby vláda nepadla. A pak přijde rozčarování, protože žádný z organizátorů demonstrace nebude schopen situaci řešit.

6 2
možnosti
PD

pokud vláda nezačne něco dělat, další demostraci organizují odbory a pak už si to lidi budou organizovat sami

5 0
možnosti
PK

Je to přesně tak, jak píšete. Pan Fiala vrší chybu za chybou a jako profesor politologie, tedy čím se dlouhodobě živí selhává a je skutečně oprávněným nositelem titulu nejhorší premier Evropy (viz Seznam).

Ta nej chyba je podceňování stavu společnosti a její signály, které není schopen reflektovat a místo toho akcent na proruské organizátory. Škoda, i jeho spojenci ve vládě a sněmovně resp. členové jeho partaje na obecních úrovních to pochopili odlišně.

Stačilo málo a tyto demo by se nemuseli vůbec opakovat.

10 3
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
"Lidé se nemění, mění se jen prostředí"

 

Seznam rubrik