Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proboha, co chcete "přehodnocovat"...?! Všude, kde vládla levice, nebo všude, kde vládlo Rusko, se ukázala jen a pouze bída, svrab, neštovice, nekompetentnost, neúcta k lidskému životu, svobodě a totální amorální marast. Čert aby vás všechny poklonkovače Rusku vzal!;-€

17 1
možnosti
JK

Kde se proboha vzal ten nápad, že Rusko je náš spasitel a že jen Babiš s Okamurou mohou správně líbat boty Putinovi, aby dal nepřátelské zemi levný plyn. Jo a taky nás nemá zajímat, že pár kluků se špuntovkami si někde hrají na vojáky, co je nám do toho, hlavně že je teplíčko.

Mě těší jen to, že tihle propagátoři krvavého diktátora Putina skončí společně s ním. Den po té co se odpojí od sítě trollí farma v Pertrohradě. ;-)

14 1
možnosti
Foto

Armáda jednoho státu začne pomocí těžkých zbraní dobývat území druhého státu a podle autora je to "jasná občanská válka"? 8-o

11 0
možnosti
BD

Rusko uveřejnilo své cíle. A plán plní.

0 9
možnosti
VB

V západ. zemích se dávno nerozlišuje "levice" a "pravice", většinou se v klíčových otázkách politici shodnou, rozlišuje se spíš jen nabídka dílčích variant řešení problémů. Sobotní demonstrace zneužila bojácnější či chudší občany, vyzněla jako pro-ruská propaganda vč. zapojení českých komunistů. Připojme se k evrops. zemím, které vybírají od energetic. firem daň z mimořád. zisků pro dotování nejchudších, pracujme na obnovitel. zdrojích elektřiny a tepla (už to zkoušejí různé české firmy a města), přechodně omezme spotřebu elektřiny např. jako Španělsko (ztlumení klimatizace, neosvětlování budov v noci aj.). A hlavně se rozlučme s energetic. vydíráním Kremlem.

11 2
možnosti
LB

Paní Bošková, tentokrát smekám! Vidím to stejně...

4 1
možnosti
Foto

K té demonstraci: Je úplně jedno, kdo to organizoval, přišlo tam sto tisíc naštvaných lidí, kteří se bojí, že už se práci neuživí a nechtějí žádat o jakékoliv podpory. Řešení to má, ale vláda nechce.

8 14
možnosti
JK

Zajímavý názor, ale u demonstrací proti Babišovi jste to plamenně řešil, kdo to organizuje, financuje a kdo platí demonstranty. Za ten výrok se musel Babiš omluvit. Dnes neslyším tak silnou dehonestační kampaň, která se strhla tenkrát a která stále běží. Máte to složité co?

15 5
možnosti
ST

Snůška nesmyslů a dezinformací.

Organizátoři: https://www.visegradsky-jezdec.cz/vlastenci-nebo-rusti-kolaboranti/

Nejvíce mě ale dostalo: "Ta Ukrajina je jasná občanská válka..." :-/

13 0
možnosti
Foto

Ta Ukrajina je jasná občanská válka,do které se dostali nevinní občané mimo svá skutečná přesvědčení.

Zdroj: https://bedrichdvorak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=791487

8-o8-o8-o?

12 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........