Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ST

Z hystericko demagogického článku vyjímám:

"Já na demonstraci slyšel pouze ROZUMNÉ požadavky na řešení ekonomické krize, energií a Fialovy drahoty."

Versus:

"Požadujeme okamžitou demisi vlády," ... "Požadujeme zřízení dočasné vlády odborníků a vypsání předčasných voleb. Pokud vláda nepodá demisi do 25. září, na celorepublikové demonstraci vyhlásíme právo na odpor podle Ústavy ČR a vyhlásíme nátlakové akce. „..Organizátoři kritizovali vysoké ceny energií a prozápadní kurz současné vlády. Žádali zplnomocnění svých zástupců k tomu, aby mohli uzavřít krátkodobé smlouvy na dodávky levného plynu a ropy. Za další požadavek označili výměnu Rady ČT a Rady Českého rozhlasu. ... předsedkyně hnutí Trikolora Zuzana Majerová Zahradníková, podle které by vláda měla ukončit protiruské sankce a zastavit dodávky zbraní na Ukrajinu. Bývalý poslanec Lubomír Volný (Volný blok) pak vyzval ke spolupráci národoveckých sil.

Požadují osvobodit tuzemský průmysl od závislosti na zahraničních společnostech, dále vojenskou neutralitu a zajištění přímých smluv s dodavateli plynu za nízké ceny, především s Ruskem.

16 3
možnosti
Foto

Lze jen doplnit,že demonstraci organizovali komunisté a na Rusko napojené pidistranicky,které ve volbách dostali výprask...

6 2
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.