Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Na akci proti Babišovi demonstrovali na 300 tisíc lidí, daleko víc než včera na Václaváku. Tehdy ovšem babišovci tvrdili, že v demokracii rozhodují demokratické volby. Tak jak je to tedy.

7 4
možnosti
OU
JF

lehce převlajkováno - česká Trikolora - Klaus mladší - Klaus starší - Prognosťak - KGB - Putin - ruská Trikolora, stadiony a lehce převlajkováno (podobně jako měl třeba i Hitler) a z druhé strany pak se Sorosem proti oligarchii a za milionovou demokracii !!;-D ... neb klasické - prohnilí proti protihnilým ;-D

https://www.blesk.cz/galerie/zpravy-valka-na-ukrajine/1128858/putin-sklizel-ovace-na-ruskem-stadionu-v-perovce-za-315-tisic-korun?foto=4

https://www.ceskenoviny.cz/fotogalerie/?id=4003

1 0
možnosti
JP

To je tak, když se sejdou nacionalisti, ruští švábové, komunisti a další obskurní spolky, a vznikne z toho nestravitelný guláš. Co z nich dělá odpad lidské společnosti, je ochota financovat genocidu Ukrajinců válečným zločincem Putinem (rušit sankce proti Rusku, vyhandlovat levnou ropu). Premiér se vyjádřil přesně, což potvrdil průběh demonstrace.

13 5
možnosti
Foto

... "odpad lidské společnosti"? 8-o A co takhle "ztroskotanci a samozvanci" :-) I to zde už jednou bylo... Čest.

2 5
možnosti
AA

Putin nám vyhlásil ekonomickou válku a jeho agent Fiala zdárně a úspěšně ničí naší ekonomiku inflací, cenzůrou , blokováním webů vytvořením udavačských webů, cenami energií, vysokými cenami za základní potraviny .

3 7
možnosti
JZ

Měl jsem pravdu. Na Václaváku měla slet kolaborantská proruská spodina. A sto tisíc jich nebylo ani náhodou!

11 7
možnosti
Foto

Asi ne, ale příště to bude > 100 000. One je těžké sehnat najednou tolik "Rusáků" :-) Jinak klobouk dolů, musím Vás opakovaně pochválit. Na rozdíl od "ruských švábů" máte úroveň a kulturu projevu. Díky za to, že jste mě neproklel (není míněno ironicky) R^

3 2
možnosti
JK

To si dělá redakce srandu? Kdyby kdokoliv napsal něco podobného do příspěvku, tak má ihned ban. Paní Janků, jak je to tedy s tím přirovnáním ke hmyzu? Mě jste vysvětlila, že to zde naprosto nelze a tady ten ubohý, rudý, propagandistický, urážlivý blábol tu může být? A ano, autor je přesně to, čím nazývá premiéra Fialu.

11 2
možnosti
Foto

Proč BAN? Výraz "ruský šváb" použil PROKAZATELNĚ traktorista a ministr Jurečka. Převzala to všechna média. I ta vámi milovaná a upatlaná kolaborací s pěti slepencem. iDNES je (doufám) svobodná názorová platforma... To vy umíte. Zakazovat, udávat, "klímovat" a následně snad i stíhat a zavírat!!!

Zítra přinesu v dalším blogu "šokojící odhalení". Tam poznáte, proč Mlčoch Fiala koná jak koná. Bude to drsné :-)

4 4
možnosti
Foto

Jak uz bylo napsáno.Hysterie s demagogie.Ve Vašem případě to premiér tekl přesně....

12 5
možnosti
ZZ

Čekáte masívní podporu své klaky, za svou ideovou pevnost ?

;-D

5 5
možnosti
DK

Ulízaný, fialový panák je nám k ničemu. Řešení současných problémů vládou je v nedohlednu.

15 7
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.