Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J15o96s16e96f 59B43á26r82t63a

25. 8. 2022 12:27

Vzpomínám si, jak v 68 celý národ tahal za jeden provaz, co se to s námi stalo?

4 0
možnosti

No právě, co se to s vámi stalo, že máte neustále potřebu relativizovat, nebo přímo zlehčovat vinu Rusů na okupaci Ukrajiny?:-P

4 4
možnosti
Foto

Dovolím si malé zjednodušení: Mezi odpůrci toho či onoho jsou prostě lidé různí, někdy i poněkud hrůzní. Jakmile použijete slovo klub, pak i když zmíníte, že se nejedná o žádné formální členství, dostávají přece jen Vaše slova příchuť organizovaných skupin, což může navodit dojem odhalení nějakých zvrhlých či zvrácených uskupení - viz komentář paní Pantlíkové.

Pravdou je, že poutat takovým způsobem pozornost čtenářů na soc. sitích některé lidi skutečně baví. Jako příklad lze uvést 1. místopředsedu Trikolory Petra Štěpánka.

2 0
možnosti
Foto

Možná vám to, p. Herdo, paní Lhotská vysvětlí. Já za KLUB považuji organizovanou, nebo částečně organizovanou skupinu lidí, kteří se vzájemně (možní i virtuálně ) pravidelně stýkají.

3 0
možnosti
MB

Hateři mi lezou na nervy tím, že se projevují hůře než jejich antiidol. R^

5 0
možnosti
PS

Vy jste tu nová? Vyhledejte si blogy jisteho Vodvarky a podivejte se, kdo ty jeho nenávistné texty plusuje....

5 4
možnosti
Foto

Až se někdy sejdeme na nějaké srazu, připomeň mi, abych Ti vyprávěl o fakultě Kroupologie...:-);-)

0 0
možnosti
JG

a přidejte i historky o malíkové hraně;-)

3 1
možnosti
JK

Zásadní nepochopení. Hate také znamená "nesnášet". Každý, úplně každý, má nějakého zpěváka/zpěvačku, kterou skutečně nesnáší. Ty hate kluby si z jejich hlouposti dělají srandu stejně, jako si z nich lidé dělali srandu dávno před internetem, o tomhle to celé je.

Vlastně tenhle článek takkový nesnášenlivý výpad vůči skupině lidí, která si dosti nevinně dělá z něčeho na internetu srandu. Lidská potřeba nesnášenlivosti si je tak silná, že nevadí, že je tam skutečnost naprosto překroucená, jen když paní autorka se souhlasnými reakcemi zde v diskuzi si můžou kolektivně zahejtit, i kdyby to bylo něco, co ani neexistuje.

3 2
možnosti
JK

A samozřemě musí článek obsahovat slovo fanatismus. Článek, který nepoukazuje na údajný něčí fanatismus, jako by ani nebyl. Tady je 3x.

1 0
možnosti
Foto

Díky, paní Lhotská, že jste tento "bohulibý jev" v naší "demokratické" společnosti (odhalila?) a pojmenovala. Je normální, když je někdo z populárních osobnosti někomu bližší, nebo jiný naopak svým jednáním, chováním a vystupováním na veřejnosti ,vzdálenější (až protivnější) ale sdružovat se z toho důvodu v klubech, je podle mne zvrhlost a zvrácenost. To už mi silně ten

hat -klub silně připomíná ten pověstný Ku-lux- klanu, vytvořený za s účelem lynčování nepohodlných lidí. Až tak daleko jsme došli? (Mediální lynč?) Smutbné. Karma. R^

5 4
možnosti
MM

Mám jen dotaz. Vy nežijete v demokratické společnosti, ale jen v "demokratické"? Kde je podle vás bez uvozovek a jaký je na ní recept.

3 0
možnosti
Foto

:-)Inu, padni komu padni. Tu polibek(paleček srdíčko, atp.), či rána pěstí. Pověsili by i blogéra. Na internetu. Na náměstí. Nejednou se to mydlí. I irtuální ížidlí;-DP.S.: Dovolil jsem si parafrázi na veršík p. Vracovského;-)

2 0
možnosti
MS

Plně s článkem souhlasím i jako hater. A hlavně ten odstavec o stavění šibenic před antiidolem, projevem lítosti, že ještě neumřel a hlavně tu umírněnost hejtrů by si měli několikrát zopakovat ti, kteří dnes obviňují jiné z podpory terorismu a podobné perly.

2 0
možnosti
PS

Jojo, na Lžidoktora a jeho houf věrných to sedí. ..

1 2
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 38,13
  • Průměrná čtenost 4934x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik