Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

Protože i pro ni je taková kalba sice malým, přesto rizikem, že se s ní zaměstnavatel může rozloučit jakožto osobou nedůvěryhodnou, která možná bere drogy.

Zdroj: https://hlinka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=791031

Hmmm? Tak toho zaměstnavatele bych rád potkal. Zkusil by to jednou, skončil by u soudu (protože pokud by uvedl ve výpovědi to, co jste napsal, tak si na sebe upletl bič) a garantuju vám, že v okamžiku, kdy by se prokázalo, že zaměstnanec neužíval drogy v horizontu, který se dá zjistit (což u většiny dělá tak něco kolem tří měsíců), tak se zaměstnavatel nedoplatí.

A podobné blbiny ho rázem přejdou.

zúčastnila se akce, na které probíhalo nezákonné jednání a ona o tom věděla.

Zdroj: https://hlinka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=791031

Nikoliv. Finská premiérka řekla "že nikdy drogy nebrala a že na uvedeném večírku nikoho brát drogy neviděla."

Dokud nemáte přesvědčivý důkaz o opaku, pak dle zásady In dubio pro reo jí prostě musíte věřit. Pokud ne, pak opravdu netuším, jak si vykládáte zákony, ale v nějakém to demokratickém právním systému nějak tak platí, že se dokazuje vina, nikoliv nevina. Máte důkazy? Pak nevím, proč jste je nepředložil v blogu. Nemáte? Tak to je zlé.....

17 1
možnosti
ZH

Například:

Na videozáznamu jsou totiž podle listu The Telegraphúdajně slyšet lidé křičící o „mouce“, což je ve Finsku slangový výraz pro kokain.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/finsko-premierka-sanna-marinova-celi-dalsimu-skandalu.A220819_160942_zahranicni_indr

Pro politika platí presumpce viny. A říkali to i Zeman a Babiš, než se jich to začalo přímo týkat. V každém případě platí, že politikovi se primárně věřit NESMÍ. Důvod? Najdete v článku.

3 4
možnosti
JV

Když jsem pod článek napsal, že do takové funkce je třeba dospět i mentálně, byl jsem umínusován.

Holt jiná doba......

3 2
možnosti
ZH

Důsledek neschopnosti chápat důsledky...

0 0
možnosti
JL

Ano, je to vděčná kauza...mladá pělná premiérka, chlast, drogy...etický problém. Je vidět, že pokrok lidstva (západu) jde nezadržitelně vpřed. Příště to budou nějaké sex.orgie a dotyčný politik řekne, že se neúčastnil....36 let je hodně málo, ovšem Finové si ji zvolili, tak ji tam mají. Tak ať se s tím nějak poperou, že děvče je divoké. :-P

3 0
možnosti
Foto

"Fotografie vznikla na červencovém večírku, kdy premiérka do svého oficiálního sídla - do OFICIÁLNÍHO SÍDLA PREMIÉRA REPUBLIKY - po hudebním festivalu pozvala skupinu přátel. „Dali jsme si saunu, plavali a trávili spolu čas,“ dodala."

/ať si ve svém volném čase DOMA dělá, co chce. třeba sauna, sex, příušnice.

3 0
možnosti
Foto

Správně jste napsal: Oficiální sídlo ....

A když už přijmeme, že je doma, tak ať si dělá, co chce, ale když se to provalí, MUSÍ nést důsledky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 472
  • Celková karma 23,84
  • Průměrná čtenost 2078x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli