Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TL

To je blábol... I politici jsou pořád jenom lidé a ve svém volnu, se klidně mohou bavit, jak chtějí. Horší je, když například Zeman malém pozvracel korunovační klenoty v přímém přenosu. Doufám, že jste byl i tehdy tak kritický. Ne, mnohem více kritický!

4 0
možnosti
PZ

no na rozdíl od Vašeho spasitele stylizujícího se do role miliardáře v důchodu z lidu, je finská premiérka autentická a má podporu Finů, což Vás asi prudí, ale doba uličních výborů, PS VB a dalších organizací pro zvrácené jedince je naštěstí pryč,

2 0
možnosti
ZH

8-o8-o8-o Můžete mi prosím lépe vysvětlit, co se mi pokoušíte sdělit, zejména s tím spasitelem?

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, Vaše starosti bych chtěl mít. Zkuste Armádu spásy, tam se uplatníte stoprocentně. Rv

2 1
možnosti
PJ

Sorry, ale vy jste jak z nějaké Mravnostní bezpečnostní služby v Saudské Arábii.

Fakt mi hlava nebere, že na takovou blbost je někdo schopný napsat takový elaborát ze kterého stejně nejsem vůbec moudrý.

Zkuste mi prosím ve dvou stručných větách napsat, co prováděla tak zlého a závadového?

2 0
možnosti
ZH

O příspěvek níže.

0 0
možnosti
ZH

Je docela zábavné číst názory těch, kteří omlouvají přestupky premiérů či dalších vrcholných politiků. Přešel ulici na červenou - no a co, já taky občas přejdu na červenou. Kalila na zábavě s přáteli, kteří měli drogy. No a co, vždyť je to taky člověk. Lže - no a co, jen se snaží chránit svou rodinu. Je ve střetu zájmů a neoprávněně sosá dotace - no a co, vždyť zaměstnává přes 30 tisíc lidí. Atp.

A pak se divěj, proč má každá naše vláda obrovské problémy s korupcí a obrovské částky mizí neznámo kam.

Uvedená citace přitom jasně odkrývá příčinu:

"Moc je pro vůdce tím co chuť pro upíry. Jakmile jednou ochutnají, nemůžou přestat. Čím více přívrženců mají, tím jsou zkorumpovanější."

Přívrženci, ale i někteří odpůrci jim jejich prohřešky odpouštějí, takže další prohřešky jsou závažnější a závažnější. Dokud bude společnost takto benevolentní k vrcholným politikům, z korupčního svrabu se nikdy nedostaneme.

0 0
možnosti
PJ

ale vy to furt stavíte do světla, že ona udělala něco zlého... už jenom ty vaše gradující přirovnání... šel na červenou, lže, sosá dotace... a to srovnáváte s tím, že někdo se napil a dobře tančil na soukromé párty...

Prosím vás byl jste někdy na firemním večírku, byl jste někdy na diskotéce?

3 0
možnosti

Premiérka mi sympatická není, ale ani omylem po ní nehodlám chtít (kdybych byl finským občanem), aby byla svatá. Baví se na večírku, pár lidí si tam dá drogy. Trávu či extázi. Nic co by mě uráželo.

Kdyby je prodávala či někomu dávala, bylo by to jiné. Ale takhle jde jen o bulvár typu "shopholic Eva nadávala svému manželovi"

1 0
možnosti
ZH

Zkusím shrnout myšlenku článku. Premiér má obrovskou moc, má velký vliv, který se snadno může dotknout vašeho majetku, svobody i života. Proto je třeba po premiérovi důsledně vyžadovat, aby byl svatý. Nelze mu odpustit ani sebemenší prohřešek. Jinak to časem skončí špatně - také pro vás.

0 0
možnosti

No...ne že by to byly úplné hlouposti, tak snad jen snůška keců!

V ideální společnosti, bez alkoholu, tabáku, drog, korupce atd. by samozřejmé jednání premiérky Finska bylo na veřejnou popravu...

Jenže

Jenže

Jenže žádná taková společnost neexistuje a ani existovat nemůže. Tudíž váš názor, pane autore, je jen výkřik příslušníka generace ne zcela smířené, ale bezesporu již odcházející, a je zcela ekvivalentní plkání dvou starých bab na pavlači o tom, jak jsou ti mladí hrozní...

Každý se rád baví...teda aspoň většina určitě. Světě div se, i představitelka tak tradičního státu jako je Finsko má ráda muziku, ráda je s přáteli, prostě si ráda zakalí. No a co jako? Politik by měl být hlavně člověk, až potom nějakou funkcí! Jak má pochopit problémy a radosti svého národa jinak, než být jeho nedílnou součástí...a to jak tvrdou prací, tak klidně pořádnou kalbou! A i kdyby si dala čáru s kájou gottem přes celý bar, tak je to její věc. Byla po práci? Byla. Řídila v tu chvíli zasedání strategické rady státu? Evidentně ne! Je to čistě její věc...

Navíc je to sympatická kočka, moc hezká holka a evidentně se umí hýbat! Což je velmi dobře, protože každá, která hezky tančí a cítí muziku, je taky moc dobrá v posteli!

Do toho, co dělá ve svém volném čase je vám pendrek. Ve chvíli, kdyby jí to přerostlo přes hlavu, nechť jsou uvedeny v činnost všechny páky na obranu státu...ale do té doby je vám po tom prd. A zbavit se někoho řádně zvoleného z důvodu "ty ty ty" je totalitarismus a do nebe volající předposranost...

7 0
možnosti
ZH

;-D Kdyby se v téže situaci ocitl starší ošklivý chlap (pozor, premiér!), vám osobně nesympatický, byl byste stejně shovívavý?

0 0
možnosti

K40a63m41i69l 11Š61a10n55c83a

25. 8. 2022 13:36

Neznám úplně finské zákony, ale úplně si nemyslím, že by užívání drog tam bylo nezákonné. Nezákonný je prodej, což je úplně jiná aktivita. Vy zaručíte, že jste nikdy nebyl na místě, kde někdo jiný bral drogy? Ono se to klidně může stát i v úplně obyčejné hospodě.

6 0
možnosti
RK

Hokejová legenda Dominik Hašek natrhl při jedné kontroverzi jistému ne zrovna příjemnému novináři sako. A dostal za to slušný kartáč, protože "jeho jednání nebylo dobrým vzorem pro mládež". A tady máme političku, která skutečně svým jednáním vystupuje přímo vzorně. Nejen co se drog týče. ;-D;-D;-D;-D;-D

1 1
možnosti
LK

L55e11o 46K33R12Á95T31K64Ý

25. 8. 2022 12:52

Měl jste zmínit Nečase, ten podlehl úplně jiné "korupci"...

0 0
možnosti
  • Počet článků 472
  • Celková karma 23,84
  • Průměrná čtenost 2078x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli